Jocs Gratis

Xinès

Jugar jocs de xinès

Jocs de xinès

Jocs de xinès perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de xinès

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de xinès recomanat

Diferències Xineses

Joc diferències xineses JUGAR ►

Aquest joc en línia és gratuït en versió flash del joc de les diferències. Vostè ha de trobar algunes diferències en els parells d\'imatges. Un joc per a aguditzar la vista i passar una estona divertida. Gaudeix d\'aquestes imatges xineses!

Jocs de xinès gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de xinès para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de xinès

Nou a xinès

Xinès

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de paciència o d'intel·ligència que associem amb la Xina, com la resolució de problemes, les targetes o habilitat. Solitari xinès. En la tradició xinesa, hi ha hagut un munt de jocs de taula i jocs d'habilitat i intel·ligència. Una col·lecció de jocs tradicionals de la cultura xinesa. Els xinesos són una cultura molt intel·lectual i pensador. Faci la seva pràctica cervell amb aquestes activitats. Intel·ligència. Solució de problemes. Activitats en les que vostè ha de pensar com resoldre un problema d'algun tipus. Problemes lògics. Entreteniment tradicions xineses. Resolució d'imatges trencades, trencaclosques, problemes de matemàtiques, problemes geomètrics. Tots els jocs s'adapten la cultura tradicional xinesa.

Jocs gratis de xinès que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de xinès. Aquesta categoria està relacionada amb els xinesos sempre han estat una cultura que ha meditat. s'ha valorat molt la intel·ligència i resolució de problemes. les seves activitats s'han adaptat a la idea dels jocs xinesos se centra en la resolució de problemes lògics. activitat per l'intel·lecte. avui en dia moltes d'aquestes activitats han estat importats d'occident, però en aquest cas li recomanem la col·lecció de versions tradicionals de la xina i altres països asiàtics. pensa com un mestre oriental per resoldre les qüestions que vostè planteja. els problemes i trencaclosques de les tradicions asiàtiques.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de xinès per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de xinès que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de xinès que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.