Jocs Gratis

Trencaclosques de Winx Club

Joc de Winx Club

Trencaclosques de Winx Club

Trencaclosques de Winx Club Avaluació: 4/10

Joc Trencaclosques de Winx Club

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquesta activitat, vostè ha de completar un trencaclosques de la sèrie de televisió Winx Club, que explica les aventures d'una fada en un món de màgia. Per fer el puzle, has de triar una imatge que oferim i el nivell de dificultat, l'elecció de les dimensions del trencaclosques. Per triar la dificultat del puzle, has de fer clic a les fletxes a la part dreta dels nombres que indica la longitud i l'altura del trencaclosques. Feu clic a la peça a moure i fer clic a la barra d'espai del teclat per rotar. L'ajust serà automàtic quan encaix d'una peça amb una altra.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 29783 partides en línia. Classificació 605 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 1974 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 29783 vegades
Trencaclosques de Winx Club

Winx Club és una sèrie de sis fades màgiques que viuen en un món en què viuen totes les criatures màgiques. Aquestes noies es dediquen a la lluita contra les forces del mal. Tenir el plaer de moderació màgic i representen diferents elements. En aquest joc et pot fer un trencaclosques amb algunes de les imatges de les estrelles noies. Fer trencaclosques és una activitat que l'ajuda. Vostè pot triar la dificultat pel nombre de peces, més les peces seran més difícils de resoldre. Si vostè té petites peces està molt bé per als nens, ja que és fàcil de resoldre. Winx Club és una sèrie d'animació que ha donat lloc a una franquícia internacional de joguines, llibres, roba i pel·lícules.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Trencaclosques de Winx Club per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Trencaclosques de Winx Club sobre Winx Club. I recorda que això és un joc gratis anomenat Trencaclosques de Winx Club i és relacionado amb Winx Club. El nostre nou joc Trencaclosques de Winx Club és un dels millors jocs de Winx Club es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Trencaclosques de Winx Club que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Trencaclosques de Winx Club
TORNAR

jocs més jugats de Winx Club

Escenes de Winx Club JUGAR ►

Escenes de Winx Club

6
6 de 10 - 3952 vots
Jugat
39490
vegades

En aquest original joc, has de crear una escena amb els personatges de la sèrie animada Winx Club. Per crear l\'escena, vostè ha de triar els personatges de la sèrie fent clic al ratolí i arrossegant el personatge que ha interpretat en moure el ratolí a l\'etapa. Winx Club és una sèrie d\'animació i els personatges principals són fades amb poders màgics, que utilitzen per lluitar contra les forces del mal. Aquests són els nens i nenes protagonistes de la sèrie, de manera que vostè c ...

Acolorir els personatges de Winx Club JUGAR ►

Acolorir els personatges de Winx Club

5
5 de 10 - 4284 vots
Jugat
39373
vegades

En aquest joc, has de pintar, has de pintar colorits personatges de la sèrie de televisió de dibuixos animats Winx Club. Pintar els personatges, has de triar un dels protagonistes del conte. Quan hagi escollit la noia, que ha de fer clic en un to de color i escolliu un color en el to de la seva elecció amb el ratolí. Després de triar el color, vostè ha de fer clic en un element en la imatge per a pintar aquest element amb aquest color. Quan hi hagi pintat un colorit fades, vostè pot fer e ...

Winx Club: vestir una fada JUGAR ►

Winx Club: vestir una fada

5
5 de 10 - 2430 vots
Jugat
31083
vegades

Una mica de màgia en aquesta activitat de moda en el qual has de triar la roba, accessoris, pentinat i maquillatge per a una sèrie de fades de Winx Club. Per vestir la noia, ha de triar el que més t\'agradi de fades de tots els protagonistes. Feu clic per triar de fades que t\'agrada a la part superior dreta de la pantalla. Quan hagis triat la fada, has de fer clic les peces que t\'agraden més amb el ratolí. De la roba està a la banda esquerra de la pantalla.