Jocs Gratis

Vestir

Jugar jocs de vestir

Jocs de vestir

Jocs de vestir perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de vestir

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de vestir recomanat

Vestir un Conte de Fades

Joc vestir un conte de fades JUGAR ►

Aquest joc és vestir una fada amb la roba més bonica possible. Una fada és una criatura fantàstica i etèria, personificada generalment en forma d\'una dona bella. Per vestir la protagonista, feu clic a les icones que es troben a la part superior esquerra de la pantalla i seleccionar. En fer clic amb el ratolí, les ales, la roba, les sabates, ... Llegir més

Jocs de vestir gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de vestir para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de vestir

Nou a vestir

Vestir

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de Moda, on has de vestir una model. Jocs de vestir i maquillar nines, princeses, nenes, nois, o qualsevol persona famosa. Jocs de vestir noies. Activitats en les que ha de practicar vestir i pentinar. Els millors són els que tracten de treballar amb les núvies, que són els vestits al món per a les dones. Les activitats relacionades amb la moda i accessoris. No hi ha res més important que un bon bossa de la manera, sabates, cinturons, camises, vestits, vestits, pantalons, barrets, bufandes i algunes joies. Assegureu-vos d'usar joies com ara collarets, polseres i anells. Es tracta d'una passarel tan importants per als grans models o empreses que tenen les botigues de roba més importants de les principals ciutats. Imagina que ets un famós modista. home i dona. Moda per als homes i la moda per a les dones.

Jocs gratis de vestir que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de vestir. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de les nenes, on té un patró i fer un vestit per a ella. vostè ha de fer un vestit per a una persona, que és una tasca molt important. si t'agrada la moda és la teva àrea de la pàgina web. vostè pot fer una modista, costurera o consultor estètic. tria la roba que portarà a una altra persona i es pot veure el resultat en temps real en tot moment. les noies o els nois esperen el seu tria per a ells un vestit que és preciós. gaudiu de l'estil i fer una col · lecció de roba amb el seu propi estil personal. no hi ha regles en aquest món, pot fer el que vulgui. vostè pot ser tan creatiu i innovador com vulguis. juga amb els accessoris, triar una bossa, detalls especials que completen un conjunt. imprimiu els resultats de les seves creacions i recollir les imatges.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de vestir per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de vestir que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de vestir que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.