Jocs Gratis

Trobar les diferències

Jugar jocs de trobar les diferències

Jocs de trobar les diferències

Jocs de trobar les diferències perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de trobar les diferències

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de trobar les diferències recomanat

Troba les diferències entre les imatges (Fàcil)

Joc troba les diferències entre les imatges (fàcil) JUGAR ►

En aquest joc, vostè ha de trobar les cinc diferències entre dues imatges d\'un joc de nens per un minut. Mou el ratolí per desplaçar-se per la pantalla i prémer el botó esquerre del ratolí per localitzar la diferència. Mira les dues imatges i tractar de trobar diferències entre ells. Hi ha cinc elements que apareixen en una fotografia que ... Llegir més

Jocs de trobar les diferències gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de trobar les diferències para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de trobar les diferències

Nou a trobar les diferències

Trobar les diferències

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de buscar les diferències entre dues imatges o dibuixos que semblen iguals, però tenen petits errors ocults. Jocs d'observació. Es proposaran dues imatges, que poden ser de qualsevol tema i has de trobar el que és diferent entre una imatge i una altra. Ha de ser una persona observadora. Jocs sense temps i el temps. Joc de les diferències entre les imatges idèntiques. Vostè ha de mirar tots els detalls de les imatges, que sovint són les coses petites o petites coses que només apareixen en una imatge, però no en l'altre. Els canvis subtils entre les dues imatges que es van a trobar amb l'observació detallada. Troba les diferències jocs per als nens. Els nens els encanten els jocs i hi ha diversos que s'adaptin a ells, amb escenes que són al seu gust i amb dificultats per adaptar-se als més petits de la casa.

Jocs gratis de trobar les diferències que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de trobar les diferències. Aquesta categoria està relacionada amb jocs per buscar diferències entre dues imatges. les activitats que es proposen dues imatges o dues imatges són idèntiques. imatges que són iguals. però tenen algunes diferències. cal mirar de prop als dos bastidors per buscar elements que varien d'un a un altre. veure jocs en els que has de mirar les escenes per arribar a coses diferents que hi ha entre ells. activitats d'observació i investigació dels petits detalls. si vostè és una persona observadora t'agradarà aquesta col · lecció de proves que ha de superar. per veure de prop i trobar diferències.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de trobar les diferències per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de trobar les diferències que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de trobar les diferències que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.