Jocs Gratis

Trobar les diferències

Jugar jocs de trobar les diferències

Jocs de trobar les diferències

Jocs de trobar les diferències perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de trobar les diferències

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de trobar les diferències recomanat

Busca les Diferències en Moviment

Joc busca les diferències en moviment JUGAR ►

En aquest joc en línia de la recerca de les diferències, tindrà 15 nivells del clàssic de trobar el joc de les diferències. A cada nivell, vostè tindrà dos punts de vista que són aparentment idèntiques, però que en realitat tenen sis diferències cada un. Has de localitzar aquestes diferències. Per trobar-los, cal moure el ratolí per de ... Llegir més

Jocs de trobar les diferències gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de trobar les diferències para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de trobar les diferències

Nou a trobar les diferències

Trobar les diferències

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de buscar les diferències entre dues imatges o dibuixos que semblen iguals, però tenen petits errors ocults. Jocs d'observació. Es proposaran dues imatges, que poden ser de qualsevol tema i has de trobar el que és diferent entre una imatge i una altra. Ha de ser una persona observadora. Jocs sense temps i el temps. Joc de les diferències entre les imatges idèntiques. Vostè ha de mirar tots els detalls de les imatges, que sovint són les coses petites o petites coses que només apareixen en una imatge, però no en l'altre. Els canvis subtils entre les dues imatges que es van a trobar amb l'observació detallada. Troba les diferències jocs per als nens. Els nens els encanten els jocs i hi ha diversos que s'adaptin a ells, amb escenes que són al seu gust i amb dificultats per adaptar-se als més petits de la casa.

Jocs gratis de trobar les diferències que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de trobar les diferències. Aquesta categoria està relacionada amb jocs per buscar diferències entre dues imatges. les activitats que es proposen dues imatges o dues imatges són idèntiques. imatges que són iguals. però tenen algunes diferències. cal mirar de prop als dos bastidors per buscar elements que varien d'un a un altre. veure jocs en els que has de mirar les escenes per arribar a coses diferents que hi ha entre ells. activitats d'observació i investigació dels petits detalls. si vostè és una persona observadora t'agradarà aquesta col · lecció de proves que ha de superar. per veure de prop i trobar diferències.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de trobar les diferències per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de trobar les diferències que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de trobar les diferències que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.