Jocs Gratis

Trens

Jugar jocs de trens

Jocs de trens

Jocs de trens perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de trens

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de trens recomanat

Crear Muntanyes Russes

Joc crear muntanyes russes JUGAR ►

En aquest joc online gratuït que ha de dibuixar una pista per a la seva muntanya russa de seguir. A la part superior de la pantalla apareixerà una barra que s\'omple a mesura que recollir més monedes. Per tal de passar els nivells, la barra necessita ser omplert almenys fins on diu objectiu. En el camí, vostè serà capaç de guanyar monedes em ... Llegir més

Jocs de trens gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de trens para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de trens

Nou a trens

Trens

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jugar amb els trens de passatgers, on vostè ha de conduir un tren d'articles de viatge o transport en vagons de ferrocarril. Un mitjà de transport de massa en què un vehicle es desplaça sobre rails. Jocs de ferrocarrils. Els trens d'alta velocitat. Simulador de trens. Aquest vehicle és un mitjà de transport amb una gamma de cotxes o vagons estan connectats a una locomotora o auto-propulsat generalment es desplacin sobre rails fetes de rails que pugui haver a la superfície, el sòl o sota terra. Els enginyers són els que porten aquests vehicles. S'utilitzen per al transport de persones i mercaderies. Hi ha diferents tipus de vehicles, en funció del que s'ha fet a partir d'un lloc a un altre. Conduir al llarg de rutes de tren per a viatges de diversió.

Jocs gratis de trens que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de trens. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de conducció trens de passatgers com maquinista. es tracta d'un mitjà de transport a la superfície i és un dels més importants és la humanitat. la tecnologia ha avançat molt i des del tren de vapor que avui els trens de levitació magnètica i els trens d'alta velocitat. hi ha alguns vehicles que superen 500 milles per hora. hi ha molts tipus diferents depenent de la manera en què es mouen, o la velocitat a la ràdio del seu recorregut. jocs tramvies. un transport tramvia és el viatger que porta un curt passeig i en cada parada, sobretot a nivell urbà. monorail és un tren en moviment en una pista elevada.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de trens per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de trens que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de trens que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.