Jocs Gratis

Transformers

Jugar jocs de Transformers

Jocs de Transformers

Jocs de Transformers perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Transformers

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Transformers recomanat

Creador de Transformers

Joc creador de transformers JUGAR ►

Aquest és un joc gratuït en línia per crear Tansformers, on vostè pot fer el seu propi Tansformers, la selecció de les seves peces i pintar el color o la textura que desitgis en aquesta fàbrica de robots, totalment gratis.

Jocs de transformers gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de transformers para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Transformers

Nou a Transformers

Transformers

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs dels Transformers robots. Sèries i Animació. Autobots i Decepticons. Es tracta d'una col · lecció de joguines, figures de robots que es converteixen en vehicles, camions, cotxes, avions i molt més. La història se centra en la lluita entre Autobots i Decepticons, dos tipus de robots que lluiten entre si. És molt popular i avui en dia hi ha llibres d'historietes, dibuixos animats greus, videojocs i pel · lícules. Beast Wars Jocs. Ells han fet una sèrie de pel · lícules d'imatge real cridada: pel · lícula de Transformers, Transformers: La venjança dels caiguts, Transformers: Dark of the Moon. Autobots són robots autònoms del planeta Cybertron. És una franquícia d'entreteniment, es va iniciar amb la línia de joguines Transformers, i se centra en les faccions de la transformació de robots alienígenes en una interminable lluita pel domini.

Jocs gratis de Transformers que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Transformers. Aquesta categoria està relacionada amb autobots i decepticons. beast wars és una seqüela de la sèrie d'animació transformers. beast wars és la tercera línia de joguines transformers i estava disponible al mercat entre 1995 i 2000, va adoptar la forma de robots animals i vehicles. transformers generació 1 és una sèrie animada protagonitzada pels autobots i els decepticons, produïda per hasbro. publicat per marvel comics. optimus prime és el protagonista dels universos de la franquícia de transformers, i unicron trilogy trilogy michael bay, líder dels autobots. megatron és el nom del líder dels decepticons. els decepticons són la raça de robots que fan malament. encapçalats pel seu líder megatron, galvatron i després, buscant el domini sobre l'univers. en les seves dècades d'història, la franquícia s'ha expandit per abastar llibres d'historietes, animació, videojocs i pel · lícules.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Transformers per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Transformers que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Transformers que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.