Jocs Gratis

Tom i Jerry

Jugar jocs de Tom i Jerry

Jocs de Tom i Jerry

Jocs de Tom i Jerry perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Tom i Jerry

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Tom i Jerry recomanat

groc del trencaclosques de Tom i Jerry

Joc groc del trencaclosques de tom i jerry JUGAR ►

En aquest joc, has de fer un puzle bastant senzill Tom i Jerry. Per a això, es fa clic a una peça que es vol posar en el seu lloc per al botó esquerre del ratolí per seleccionar i moure el ratolí per moure la peça en el lloc que s’ajusti. L’ajust serà automàtic quan s’estableix peça a una altra, de manera que a mesura que encaixi div ... Llegir més

Jocs de tom i jerry gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de tom i jerry para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Tom i Jerry

Nou a Tom i Jerry

Tom i Jerry

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Gat (Tom) i un ratolí (Jerry). Hanna Barbera. Tom i Jerry dibuixos animats. Tom i Jerry són dos personatges animats, un gat (Tom) i un ratolí (Jerry). És una sèrie animada per a la televisió dels anys 60. Sèrie produïda per Hanna-Barbera. Una sèrie de curts animats. Té l'enemistat natural entre un gat i un ratolí. El ratolí viu en una casa on tot el temps tractant de robar menjar del rebost. El gat domèstic protegeix la casa i tractar de no robar menjar de la cuina. Hollywood produïda per Metro-Goldwyn-Mayer. Tom gat sempre intenta agafar el ratolí Jerry. La persecució és la trama principal de la sèrie. Però el gat és tonto i sempre s'escapa el ratolí. Altres personatges d'altres sèries estan clarament inspirats en aquests dos personatges i les seves aventures.

Jocs gratis de Tom i Jerry que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Tom i Jerry. Aquesta categoria està relacionada amb dibuixos animats tom i jerry. tom és un gat que viu a la casa dels seus amos, i tenir cura de que el ratolí no robar menjar de la cuina o el rebost. el seu paper en la vida és perseguir el ratolí. originalment la sèrie eren curtes i produït com a sèrie animada per a la televisió. els dos animals són enemics mortals i passen tots els episodis lluita, pel que han fet de la sèrie es considera molt violenta. persecució, caça, la tortura i les trampes són algunes de les escenes habituals que veiem entre els dos personatges principals. la sèrie de curtmetratges d'animació i la televisió ha estat emès per diversos canals de televisió i en diferents dècades. ells són els dissenys més populars de tots els temps.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Tom i Jerry per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Tom i Jerry que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Tom i Jerry que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.