Jocs Gratis

Tom i Jerry

Jugar jocs de Tom i Jerry

Jocs de Tom i Jerry

Jocs de Tom i Jerry perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Tom i Jerry

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Tom i Jerry recomanat

Persecució de Tom i Jerry

Joc persecució de tom i jerry JUGAR ►

Tom és el gat domèstic sempre persegueix al ratolí Jerry. Gaudiu fent aquest trencaclosques en el qual pot triar el nombre de peces que té. En moltes peces del trencaclosques defineix la dificultat del joc. Si decideix menys peces seran més fàcils de jugar i adequada per a nens. Si seleccioneu un nombre elevat de peces, el joc serà més dif ... Llegir més

Jocs de tom i jerry gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de tom i jerry para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Tom i Jerry

Nou a Tom i Jerry

Tom i Jerry

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Gat (Tom) i un ratolí (Jerry). Hanna Barbera. Tom i Jerry dibuixos animats. Tom i Jerry són dos personatges animats, un gat (Tom) i un ratolí (Jerry). És una sèrie animada per a la televisió dels anys 60. Sèrie produïda per Hanna-Barbera. Una sèrie de curts animats. Té l'enemistat natural entre un gat i un ratolí. El ratolí viu en una casa on tot el temps tractant de robar menjar del rebost. El gat domèstic protegeix la casa i tractar de no robar menjar de la cuina. Hollywood produïda per Metro-Goldwyn-Mayer. Tom gat sempre intenta agafar el ratolí Jerry. La persecució és la trama principal de la sèrie. Però el gat és tonto i sempre s'escapa el ratolí. Altres personatges d'altres sèries estan clarament inspirats en aquests dos personatges i les seves aventures.

Jocs gratis de Tom i Jerry que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Tom i Jerry. Aquesta categoria està relacionada amb dibuixos animats tom i jerry. tom és un gat que viu a la casa dels seus amos, i tenir cura de que el ratolí no robar menjar de la cuina o el rebost. el seu paper en la vida és perseguir el ratolí. originalment la sèrie eren curtes i produït com a sèrie animada per a la televisió. els dos animals són enemics mortals i passen tots els episodis lluita, pel que han fet de la sèrie es considera molt violenta. persecució, caça, la tortura i les trampes són algunes de les escenes habituals que veiem entre els dos personatges principals. la sèrie de curtmetratges d'animació i la televisió ha estat emès per diversos canals de televisió i en diferents dècades. ells són els dissenys més populars de tots els temps.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Tom i Jerry per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Tom i Jerry que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Tom i Jerry que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.