Jocs Gratis

Tirs

Jugar jocs de tirs

Jocs de tirs

Jocs de tirs perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de tirs

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de tirs recomanat

Recollir els elements

Joc recollir els elements JUGAR ►

En aquest joc d\'ordinador, vostè ha de fer clic en els elements amb el ratolí per recollir i aconseguir punts. Alguns elements són les campanes, les nous, pinyes o baies.

Jocs de tirs gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de tirs para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de tirs

Nou a tirs

Tirs

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de disparar armes, utilitzant metralladores, pistoles, escopetes i rifles de guerra o com a esport. Vostè té un objectiu que vostè ha de colpejar. Jocs de tir. Cal afinar la punteria per colpejar i destruir objectius o destruir enemics. Jocs flash per disparar armes. Jugar millors jocs de trets. Vostè ha de manejar les armes i disparar als enemics que van apareixent. Practiqui la seva precisió i habilitat. Enfocar l'atenció i prémer el gallet perquè la bala aconsegueix el seu objectiu. Sniper Jocs, on s'ha de donar en un blanc amb la seva arma. Dispara els canons, metralladores, fusells, pistoles o altres armes de foc necessàries. Vostè ha de ser com un soldat o un mercenari en una zona de guerra. Jocs de soldats o mercenaris que participen en la lluita o guerra. La policia i els caçadors també porten armes. Practiqui com un policia amb la seva arma de servei. Juga com un caçador que ha de colpejar a tots els animals. Versions de diversió per als nens i altres adults que tenen més dificultats. Calcular la trajectòria d'un tret per fer conjectures sobre el blanc en un tir parabòlic.

Jocs gratis de tirs que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de tirs. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de tirs en línia en català. jocs de tir lliure per jugar. jocs flash tir d'internet i jocs de xut. divertits jocs de xut. disparar armes en els jocs de guerra. fes com els militars o mercenaris a l'escenari de combat. disparar armes de foc contra els enemics. jocs de tir de precisió. feu armes com militars i disparar als dolents. controls d'enfocament i prémer el gallet de bales i projectils on han de encertar. apuntar i disparar als objectius com un tirador expert. jocs de franctiradors. utilitzeu la vista o enfocament per refinar la presa i prendre sobre l'enemic. jocs armes de foc. escenaris warzone joc en el qual has de protegir els innocents i per mantenir als seus enemics.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de tirs per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de tirs que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de tirs que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.