Jocs Gratis

Tetris

Jugar jocs de tetris

Jocs de tetris

Jocs de tetris perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de tetris

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de tetris recomanat

Tetris 3D

Joc tetris 3d JUGAR ►

Aquest és un joc gratuït en línia d\'una divertida versió en 3D d\'un dels jocs de vídeo més populars del trencaclosques, tetris. Podeu rotar les figures en les direccions horitzontal i vertical, guardar el joc i continuar més tard. També pot girar l\'àrea de joc tot el que vulguis, com vostè prefereixi. L\'ús a curt tecles per jugar mé ... Llegir més

Jocs de tetris gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de tetris para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de tetris

Nou a tetris

Tetris

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Juga gratuïts en línia Tetris. Tetris és un joc en què peces geomètriques apareixen a la part superior de la pantalla. Van fer les peces estan caient línies. L'objecte és a encaixar totes les peces possibles a la part inferior de la pantalla. Girar les peces quan cauen en ser col · locat en la posició més interessats. Vostè ha de fer files de pestanyes a la part inferior. Si completa una fila sense tenir qualsevol espai entre les pestanyes, la fila desapareixerà. Per jugar jocs flash en línia Tetris espanyol. Vostè ha de fer és netejar la pantalla tot el temps possible per guanyar. Resisteix amb pantalla en blanc el major temps possible per guanyar el joc.

Jocs gratis de tetris que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de tetris. Aquesta categoria està relacionada amb És un joc de trencaclosques en el qual les patates fregides són per adaptar-se a formes irregulars. el joc és molt popular en el món, està disponible per a totes les consoles de jocs i els sistemes operatius de pc, així com els dispositius multimèdia com calculadores gràfiques, telèfons mòbils, reproductors de mitjans portàtils i pdas. té el premi al millor joc de tots els temps. les peces de tetris tenen formes irregulars anomenats poliòmino. les formes geomètriques cauen i cal posar cada peça al seu conveniència perquè no hi hagi espais entre les pestanyes. resisteix el major temps possible. mentre més jugui més difícil es fa el joc perquè les fitxes caiguin més velocitat. joc creat a la unió soviètica que s'ha tornat molt popular en tots els països.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de tetris per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de tetris que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de tetris que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.