Jocs Gratis

Tennis

Jugar jocs de tennis

Jocs de tennis

Jocs de tennis perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de tennis

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de tennis recomanat

Tennis Sobre Terra

Joc tennis sobre terra JUGAR ►

En aquest joc en línia gratuït que es pot jugar al tennis com a jugador professional de tennis, en una pista de terra vermella. Utilitzeu les tecles de fletxa per al moviment i la barra espaiadora per colpejar.

Jocs de tennis gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de tennis para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de tennis

Nou a tennis

Tennis

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Els jugadors de tennis que han de enfrontar-se entre si en la pista de tennis. Jocs jocs de dobles o individuals. Els jugadors de tennis i atletes. És un esport que es practica en un pla, rectangular, dividit per una xarxa intermèdia, que es diu terreny de joc. Aquest esport consisteix a colpejar la bola amb la raqueta per anar d'un costat a un altre del camp passant per sobre de la xarxa. La WTA (Associació de Tennis de les dones). Grand Slam. La pista de tennis, també conegut com a camp o la cort, és el lloc on es juga l'esport. L'ATP (Associació de professionals de tennis). És un esport universal, amb milions de fans a tot el món. Els atletes són personatges molt coneguts i populars. El tennis és un esport que la gent sol jugar individualment contra un sol oponent (individuals) o entre dos equips de dos jugadors cadascun (dobles).

Jocs gratis de tennis que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de tennis. Aquesta categoria està relacionada amb es juga entre dos jugadors (individuals) o entre dues parelles (dobles) jugant amb els pals i les boles. dos jugadors o entre dues parelles (singles o dobles). el guanyador és el primer a guanyar 6 jocs amb una diferència mínima de 2 punts. jugar al tennis en línia, simuladors de tennis. activitats per provar per als amants d'aquest esport. el servei és el primer cop, que comença al punt, i la seva correcta aplicació pot permetre que la persona que estigui en una posició d'avantatge. tècniques tals com: cops, empunyadures, efectes, posicions corporals i moviments. aprèn a treure, llençar o posar la pilota en pista d'aquests simuladors en línia. el tennis és jugat per milions de jugadors amateur i també és un popular esport d'espectadors a tot el món. els quatre tornejos de grand slam són: l'open d'austràlia jugat en pista dura, l'open de frança juga en pistes d'argila vermella, wimbledon jugat en pistes de gespa, i l'open dels eua també va jugar en pistes dures.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de tennis per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de tennis que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de tennis que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.