Jocs Gratis

Tennis

Jugar jocs de tennis

Jocs de tennis

Jocs de tennis perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de tennis

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de tennis recomanat

Torres de Tennis

Joc torres de tennis JUGAR ►

En aquest joc en línia gratuïts que vostè pot fer torres de defensa al voltant d\'una ruta en què apareixen les pilotes de tennis. Has destruir les boles abans que completin la seva ruta. Actualitza les torres ja existents fent clic en ells.

Jocs de tennis gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de tennis para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de tennis

Nou a tennis

Tennis

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Els jugadors de tennis que han de enfrontar-se entre si en la pista de tennis. Jocs jocs de dobles o individuals. Els jugadors de tennis i atletes. És un esport que es practica en un pla, rectangular, dividit per una xarxa intermèdia, que es diu terreny de joc. Aquest esport consisteix a colpejar la bola amb la raqueta per anar d'un costat a un altre del camp passant per sobre de la xarxa. La WTA (Associació de Tennis de les dones). Grand Slam. La pista de tennis, també conegut com a camp o la cort, és el lloc on es juga l'esport. L'ATP (Associació de professionals de tennis). És un esport universal, amb milions de fans a tot el món. Els atletes són personatges molt coneguts i populars. El tennis és un esport que la gent sol jugar individualment contra un sol oponent (individuals) o entre dos equips de dos jugadors cadascun (dobles).

Jocs gratis de tennis que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de tennis. Aquesta categoria està relacionada amb es juga entre dos jugadors (individuals) o entre dues parelles (dobles) jugant amb els pals i les boles. dos jugadors o entre dues parelles (singles o dobles). el guanyador és el primer a guanyar 6 jocs amb una diferència mínima de 2 punts. jugar al tennis en línia, simuladors de tennis. activitats per provar per als amants d'aquest esport. el servei és el primer cop, que comença al punt, i la seva correcta aplicació pot permetre que la persona que estigui en una posició d'avantatge. tècniques tals com: cops, empunyadures, efectes, posicions corporals i moviments. aprèn a treure, llençar o posar la pilota en pista d'aquests simuladors en línia. el tennis és jugat per milions de jugadors amateur i també és un popular esport d'espectadors a tot el món. els quatre tornejos de grand slam són: l'open d'austràlia jugat en pista dura, l'open de frança juga en pistes d'argila vermella, wimbledon jugat en pistes de gespa, i l'open dels eua també va jugar en pistes dures.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de tennis per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de tennis que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de tennis que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.