Jocs Gratis

Trencaclosques de Superman

Joc de Superman

Trencaclosques de Superman

Trencaclosques de Superman Avaluació: 5/10

Joc Trencaclosques de Superman

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, vostè ha de fer un trencaclosques de Superman. Per a això, faci clic a una peça per a seleccionar-lo i amb el botó esquerre del ratolí i moure la peça, amb el moviment del ratolí. L'ajust serà immediata quan s'ajusta una peça a una altra.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 36989 partides en línia. Classificació 472 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 3366 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 36989 vegades
Trencaclosques de Superman

Christopher Reeve, el personatge d'historieta, icona dels anys 80,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Trencaclosques de Superman per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Trencaclosques de Superman sobre Superman. I recorda que això és un joc gratis anomenat Trencaclosques de Superman i és relacionado amb Superman. El nostre nou joc Trencaclosques de Superman és un dels millors jocs de Superman es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Trencaclosques de Superman que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Trencaclosques de Superman
TORNAR

jocs més jugats de Superman

Superman Vola JUGAR ►

Superman Vola

5
5 de 10 - 4490 vots
Jugat
66905
vegades

En aquest joc, ets Superman i que està volant. Els seus enemics són els vidres trencats. Per a això, clik i sostingui el botó esquerre del ratolí per no baixar.

Trencaclosques de Superherois JUGAR ►

Trencaclosques de Superherois

5
5 de 10 - 7728 vots
Jugat
58452
vegades

En aquest joc has de fer el puzle d\'alguns superherois. Per a això, faci clic al botó esquerre del ratolí per seleccionar la peça o conjunt de peces i moure el ratolí per moure la peça o conjunt de peces. L\'ajust serà automàtic quan s\'ajusta una peça a una altra peça o peces diverses.

Dos Superherois en Un JUGAR ►

Dos Superherois en Un

4
4 de 10 - 1286 vots
Jugat
45908
vegades

En aquest joc, vostè ha de triar un vestit perfecte dels seus dos súper herois favorits. Per crear el vestit perfecte, cal girar una ruleta per triar el cap i s\'aturarà la ruleta quan es té el cap el que vols. Després, cal girar una altra ruleta per triar el vestit i s\'aturarà l\'altra ruleta quan es té el vestit que desitgi. Per aturar la ruleta, es fa clic a la icona de \"stop\" amb el ratolí. Alguns d\'aquests superherois són: Batman, Superman, Spiderman, Capità Amèrica, Super Ma ...