Jocs Gratis

Crear un Nou Superheroi

Joc de Superman

Crear un Nou Superheroi

Crear un Nou Superheroi Avaluació: 5/10

Joc Crear un Nou Superheroi

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, has de crear el teu propi superheroi, com còmics o pel · lícules. Per crear el seu propi heroi, ha de seleccionar cada element, comença amb els ulls, la boca, la màscara, la pell, els braços, les mans, el cos, l'esquena, les cames, els peus i la sang. Has de crear el teu propi heroi amb els vestits de Batman, Superman, Spiderman i altres superherois més famosos. Utilitzeu les tecles de cursor per moure el superheroi i les icones que indiquen següent i anterior amb el ratolí.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 36189 partides en línia. Classificació 498 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 1458 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 36189 vegades
Crear un Nou Superheroi

T'agraden els superherois? Ara vostè pot crear el seu propi en aquest joc de Superman, perquè es pot crear una nova versió de l'Home d'Acer. Podeu definir cada element de la persona, de trets físics quina roba posar-se. No hi ha necessitat de crear Superman, pot fer que el caràcter que desitja o crear un nou heroi amb tots els elements. Es tracta de ser creatiu. Pensa que hauria tingut poders. Que les coses podrien fer que els humans no poden rebre volar, disparar raigs, tenir força, mou ​​sota l'aigua, volant a través de l'espai, siguin immunes a les armes, invisible, etc.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Crear un Nou Superheroi per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Crear un Nou Superheroi sobre Superman. I recorda que això és un joc gratis anomenat Crear un Nou Superheroi i és relacionado amb Superman. El nostre nou joc Crear un Nou Superheroi és un dels millors jocs de Superman es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Crear un Nou Superheroi que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Crear un Nou Superheroi
TORNAR

jocs més jugats de Superman

Superman Vola JUGAR ►

Superman Vola

5
5 de 10 - 4490 vots
Jugat
66905
vegades

En aquest joc, ets Superman i que està volant. Els seus enemics són els vidres trencats. Per a això, clik i sostingui el botó esquerre del ratolí per no baixar.

Trencaclosques de Superherois JUGAR ►

Trencaclosques de Superherois

5
5 de 10 - 7728 vots
Jugat
58452
vegades

En aquest joc has de fer el puzle d\'alguns superherois. Per a això, faci clic al botó esquerre del ratolí per seleccionar la peça o conjunt de peces i moure el ratolí per moure la peça o conjunt de peces. L\'ajust serà automàtic quan s\'ajusta una peça a una altra peça o peces diverses.

Dos Superherois en Un JUGAR ►

Dos Superherois en Un

4
4 de 10 - 1286 vots
Jugat
45908
vegades

En aquest joc, vostè ha de triar un vestit perfecte dels seus dos súper herois favorits. Per crear el vestit perfecte, cal girar una ruleta per triar el cap i s\'aturarà la ruleta quan es té el cap el que vols. Després, cal girar una altra ruleta per triar el vestit i s\'aturarà l\'altra ruleta quan es té el vestit que desitgi. Per aturar la ruleta, es fa clic a la icona de \"stop\" amb el ratolí. Alguns d\'aquests superherois són: Batman, Superman, Spiderman, Capità Amèrica, Super Ma ...