Jocs Gratis

Superman

Jugar jocs de Superman

Jocs de Superman

Jocs de Superman perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Superman

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Superman recomanat

Crear un Nou Superheroi

Joc crear un nou superheroi JUGAR ►

En aquest joc, has de crear el teu propi superheroi, com còmics o pel · lícules. Per crear el seu propi heroi, ha de seleccionar cada element, comença amb els ulls, la boca, la màscara, la pell, els braços, les mans, el cos, l\'esquena, les cames, els peus i la sang. Has de crear el teu propi heroi amb els vestits de Batman, Superman, Spiderm ... Llegir més

Jocs de superman gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de superman para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Superman

Nou a Superman

Superman

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Superheroi dels còmics, el primer gran heroi amb súper poders dels còmics s'ha fet famós per les pel·lícules. Còmic de superherois. Jocs de l'Home d'Acer. Clark Kent. Smallville. Aquest súper heroi pot volar i té una capa per volar pel cel. Tenir superpoders per lluitar Luzor Lex i les forces del mal. Superherois Jocs com l'Home d'Acer. És una icona cultural, i apareix en diverses serials de ràdio, programes de televisió, pel · lícules, tires de diari i videojocs. L'home de ferro, l'home del demà, la meravella de Metropolis, l'últim fill de Krypton, Gangbuster, Super noi són alguns dels noms que ha tingut. És part de la Lliga de la Justícia amb altres superherois. Nascut com un personatge de dibuixos animats, però la seva popularitat ha portat a tots els mitjans i és coneguda arreu del món. Tenir familiars com Supergirl, el seu cosí i Krypto el gos super. És un personatge de ficció, un superheroi que apareix en els llibres d'historietes publicades per DC Comics, i és àmpliament considerat com una icona cultural americà.

Jocs gratis de Superman que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Superman. Aquesta categoria està relacionada amb superheroi. l'home d'acer. clark kent és la identitat secreta és en la seva vida normal. superman posseeix poders extraordinaris com a força sobrehumana, corrent a velocitats increïbles, la pell molt dura que no es pot creuar per res, pot volar, super velocitat, poders de visió (raigs x, calor, telescòpica, infraroja, i microscòpica), súper oïda, i l'alè duper. christopher reeve superman va jugar en quatre llargmetratges. És el gran heroi, el model de la lluita del bé contra el mal ús i responsable de les seves capacitats. aventures on el protagonista és l'heroi del còmic. la història de l'origen de superman relata que va néixer kal-el al planeta krypton, abans de ser disparat a la terra com un nen pel seu pare, el científic jor-el, moments abans de la destrucció de krypton.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Superman per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Superman que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Superman que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.