Jocs Gratis

Suduko X

Joc de sudoku

Suduko x

Suduko X Avaluació: 4/10

Joc suduko x

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Introduir en les places amb 1 - 9 d'acord a les regles següents: 1. Els números de cada fila o columna o diagonal no han de repetir 2. Els números de cada grup de 3x3 (envoltat per línies gruixudes) no ha de repetir

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 75180 partides en línia. Classificació 202 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 7384 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 75180 vegades
Suduko X

sudoku, sudoku en diagonal, diagonals, joc de nombres,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Suduko X per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Suduko X sobre Sudoku. I recorda que això és un joc gratis anomenat Suduko X i és relacionado amb Sudoku. El nostre nou joc Suduko X és un dels millors jocs de Sudoku es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Suduko X que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Suduko X
TORNAR

Jocs més jugats de sudoku

Sudoku Flash JUGAR ►

Sudoku flash

6
6 de 10 - 6960 vots
Jugat
33790
vegades

Un sudoku amb nivells de dificultat, des de molt fàcil d'aprendre a jugar el joc intel ligent, el més difícil, només per experts.

Sudoku Japonès JUGAR ►

Sudoku japonès

4
4 de 10 - 1962 vots
Jugat
17263
vegades

Introduir en el trencaclosques de manera que cada fila, columna i caixa de 3x3 contingui els números de l'1 al 9. És un joc molt senzill, però no és tan fàcil com sembla!

Sudoku JUGAR ►

Sudoku

5
5 de 10 - 1448 vots
Jugat
16763
vegades

En aquest joc, li suggerim que hagi de resoldre un Sudoku clàssic, amb noves taules amb nou números cadascuna. Si t\'agraden els reptes mentals que has de jugar Sudoku. En primer lloc, vostè ha de triar el nivell de dificultat fent clic en un dels números 150 amb el ratolí. Per completar el sudoku, vostè ha de fer clic en un quadre i triar el nombre que vostè pensa és a la caixa, amb el ratolí. L\'objectiu d\'aquest joc de lògica és omplir un 9 × 9 cel·les de la reixeta (81 cel·les ...