Jocs Gratis

Sudoku

Joc de sudoku

Sudoku

Sudoku Avaluació: 5/10

Joc sudoku

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, li suggerim que hagi de resoldre un Sudoku clàssic, amb noves taules amb nou números cadascuna. Si t'agraden els reptes mentals que has de jugar Sudoku. En primer lloc, vostè ha de triar el nivell de dificultat fent clic en un dels números 150 amb el ratolí. Per completar el sudoku, vostè ha de fer clic en un quadre i triar el nombre que vostè pensa és a la caixa, amb el ratolí. L'objectiu d'aquest joc de lògica és omplir un 9 × 9 cel·les de la reixeta (81 cel·les) dividits en 3 × 3 quadrícula amb números de l'1 al 9 partint d'alguns nombres ja disposats en algunes de les cel·les. Els números no es poden repetir en files, columnes i reixetes.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 17088 partides en línia. Classificació 1148 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 1450 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 17088 vegades
Sudoku

Els jocs del sudoku són la lògica matemàtica. Són trencaclosques de nombres. Una activitat perfecta per als amants dels números i les matemàtiques. Tenir noves fotos junts i dins de cada un hi ha altres nou caixes. Vostè ha de posar en cadascuna de les caselles que es troben dins d'un nombre. Has d'anar l'u al nou. Els números no es poden repetir en la mateixa fila en la mateixa direcció o en la mateixa xarxa. És un joc desafiant i addictiu. Es pot resoldre amb el temps i paciència. Molt divertit i entretingut a milions de fans a tot el món.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Sudoku per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Sudoku sobre Sudoku. I recorda que això és un joc gratis anomenat Sudoku i és relacionado amb Sudoku. El nostre nou joc Sudoku és un dels millors jocs de Sudoku es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Sudoku que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Sudoku
TORNAR

Jocs més jugats de sudoku

Suduko X JUGAR ►

Suduko x

4
4 de 10 - 7394 vots
Jugat
76137
vegades

Introduir en les places amb 1 - 9 d'acord a les regles següents: 1. Els números de cada fila o columna o diagonal no han de repetir 2. Els números de cada grup de 3x3 (envoltat per línies gruixudes) no ha de repetir

Sudoku Flash JUGAR ►

Sudoku flash

6
6 de 10 - 6960 vots
Jugat
34087
vegades

Un sudoku amb nivells de dificultat, des de molt fàcil d'aprendre a jugar el joc intel ligent, el més difícil, només per experts.

Sudoku Japonès JUGAR ►

Sudoku japonès

4
4 de 10 - 1962 vots
Jugat
17569
vegades

Introduir en el trencaclosques de manera que cada fila, columna i caixa de 3x3 contingui els números de l'1 al 9. És un joc molt senzill, però no és tan fàcil com sembla!