Jocs Gratis

Sudoku

Jugar jocs de sudoku

Jocs de sudoku

Jocs de sudoku perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de sudoku

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de sudoku recomanat

Sudoku amb figures de nadal

Joc sudoku amb figures de nadal JUGAR ►

Si vostè és un amant del Nadal aquest joc t\'agradarà. Una altra cosa a tenir un bon temps. Sudoku de Nadal és un joc de sudoku clàssic, però va jugar amb imatges en lloc de nombres. Col · locarà la imatge que vostè faci clic al botó esquerre del ratolí i movent la figura en el lloc que vostè pensa que la imatge pot ser, en moure el rat ... Llegir més

Jocs de sudoku gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de sudoku para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de sudoku

Nou a sudoku

Sudoku

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs Sudoku gratuïts en línia, és un passatemps activitat intel·lectual i d'entreteniment relacionats amb les matemàtiques i la lògica, molt entretingut. Jocs Sudoku Flash en espanyol. Es va fer molt famosa quan els diaris van començar a publicar en la seva secció de passatemps. És molt popular al Japó. Jocs de nombres Sudoku. Sudoku jugar jocs matemàtics. L'objectiu del Sudoku és omplir un nou per nou cel, amb vuitanta-un caselles. Al seu torn, aquest es divideix en una quadrícula de tres per tres. En cadascun d'aquests casos que utilitzar les xifres d'un a nou sobre la base d'alguns nombres ja disposats en algunes de les cèl·lules, que serveixen com a suport. Feu línia sudoku. Hi ha versions en funció del nombre de quadrícules per cobrir, en lloc de nou, podrien ser 5 graelles. Hyper sudoku incloent àrees interiors addicionals es superposen entre si.

Jocs gratis de sudoku que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de sudoku. Aquesta categoria està relacionada amb números col·locats en files horitzontals o verticals. els números de l'1 al 9 han d'anar en cada fila o columna, però no es pot repetir, cada número només apareix una vegada. vostè pot utilitzar lletres, xifres, símbols o qualsevol altra cosa, però sempre és habitual que veure amb números. aquests problemes matemàtics es coneixen des de fa molt temps, però s'han tornat molt populars en els últims anys. hi ha versions de sudoku electrònic. el nom significa el número u, que no es pot repetir en qualsevol forma o reproduir la mateixa graella. també pot trucar als números de trencaclosques. poden ser fàcil o difícil. el nivell de dificultat està donada per les tècniques necessàries per arribar a la solució. com resoldre un sudoku?. Aquí trobaràs jocs gratuïts de sudoku per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de sudoku que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de sudoku que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.