Jocs Gratis

Doctor Octopus a la Ciutat

Joc de Spiderman

Doctor Octopus a la Ciutat

Doctor Octopus a la Ciutat Avaluació: 7/10

Joc Doctor Octopus a la Ciutat

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Utilitzeu les tecles de cursor per moure el Doctor Octupus pels edificis de la ciutat, amb la barra espaiadora pot usar els seus tentacles per atacar i destruir els edificis que veus. Has de destruir tots els edificis de la pantalla perquè pugui passar a la següent etapa, però avís que cada vegada es torna més complicada, ja que apareixen més cotxes de policia.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 241832 partides en línia. Classificació 33 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 17356 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 241832 vegades
Doctor Octopus a la Ciutat

Joc de Doctor Octopus, destrueix la ciutat, el joc de l'enemic d'Spiderman,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Doctor Octopus a la Ciutat per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Doctor Octopus a la Ciutat sobre Spiderman. I recorda que això és un joc gratis anomenat Doctor Octopus a la Ciutat i és relacionado amb Spiderman. El nostre nou joc Doctor Octopus a la Ciutat és un dels millors jocs de Spiderman es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Doctor Octopus a la Ciutat que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Doctor Octopus a la Ciutat
TORNAR

jocs més jugats de Spiderman

Spiderman contra Venom JUGAR ►

Spiderman contra Venom

6
6 de 10 - 127008 vots
Jugat
1989900
vegades

Què vols jugar Spiderman? En aquest joc pots triar si vols ser Spiderman o qualsevol altre heroi en una lluita a mort en tres dimensions. Vostè ha de participar en una baralla entre dos superherois, utilitzeu el teclat per llançar puntades, cops de puny, saltar o llançar boles d\'energia. Vostè té diferents poders que pot utilitzar per lluitar. Has de vèncer al teu oponent. Vostè pot triar el personatge que vols jugar i es pot personalitzar al seu gust. Lluita bé, comença la lluita.

Spiderman contra el mal JUGAR ►

Spiderman contra el mal

4
4 de 10 - 23724 vots
Jugat
281651
vegades

Mal s'ha fet càrrec de la Ciutat de Nova York. Vostè ha de netejar els carrers Whip!. Utilitzeu les tecles de cursor per desplaçar-se per la pantalla i la barra espaiadora per trets teranyina.

Paraules de Spiderma JUGAR ►

Paraules de Spiderma

6
6 de 10 - 15480 vots
Jugat
236933
vegades

Lletrejar paraules i escalar edificis per ajudar a Spiderman mantenir fora de la ciutat Doc ock!. El seu objectiu és promoure a través de cada nivell de Spiderman per les paraules d'ortografia. Depenent del mode de joc, un nivell d'acabat és quan Spiderman arriba a la part superior d'un edifici o completa un enfrontament cara a cara amb Doc ock.