Jocs Gratis

Escena de Sonic

Joc de Sonic

Escena de Sonic

Escena de Sonic Avaluació: 4/10

Joc Escena de Sonic

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, has de crear una escena de Sonic. Per crear l'escenari de Sonic, ha de fer clic als personatges que vulguis amb el ratolí i els arrossega a un segon pla. Vostè pot canviar la música i el fons, fent clic a les tecles que apareixen en el baix de fons. Sonic Team és una empresa japonesa de videojocs creada el 1990 i originalment conegut com Sega AM8.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 50482 partides en línia. Classificació 318 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 2976 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 50482 vegades
Escena de Sonic

Sonic, jocs de vídeo, Japó,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Escena de Sonic per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Escena de Sonic sobre Sonic. I recorda que això és un joc gratis anomenat Escena de Sonic i és relacionado amb Sonic. El nostre nou joc Escena de Sonic és un dels millors jocs de Sonic es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Escena de Sonic que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Escena de Sonic
TORNAR

jocs més jugats de Sonic

Equip de Sonic JUGAR ►

Equip de Sonic

4
4 de 10 - 18478 vots
Jugat
98806
vegades

En aquest joc pots triar entre jugar amb Sonic o un dels seus companys, Tails, Knuckles o Cream. El joc és personalitzable, en el volum de la música i efectes de so, a més d'anar avançant segons li donen les claus perquè quan torni a jugar no ha de començar de zero. Un dels millors jocs de Sonic per la seva qualitat d'imatges.

Sonic Clàssic JUGAR ►

Sonic Clàssic

6
6 de 10 - 13420 vots
Jugat
90948
vegades

Clàssic de Sega Sonic joc on has de moure la nina de Sonic a recollir tots els anells.

Sonic a Mario World JUGAR ►

Sonic a Mario World

5
5 de 10 - 11090 vots
Jugat
85901
vegades

Sonic s'ha perdut en el món de Mario Bros, per poder tornar a les seves llars han de completar el nivell i derrotar Mario. Els moviments de Sonic són els cursors, llances bolets amb la tecla Z, per saltar la tecla A.