Jocs Gratis

Sonic

Jugar jocs de Sonic

Jocs de Sonic

Jocs de Sonic perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Sonic

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Sonic recomanat

Escena de Sonic

Joc escena de sonic JUGAR ►

En aquest joc, has de crear una escena de Sonic. Per crear l\'escenari de Sonic, ha de fer clic als personatges que vulguis amb el ratolí i els arrossega a un segon pla. Vostè pot canviar la música i el fons, fent clic a les tecles que apareixen en el baix de fons. Sonic Team és una empresa japonesa de videojocs creada el 1990 i originalment co ... Llegir més

Jocs de sonic gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de sonic para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Sonic

Nou a Sonic

Sonic

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Sonic The Hedgehog, l'eriçó més ràpid en les seves aventures en un món de plataformes i nivells, corrent a tota velocitat. El personatge més famós de la consola Sega Megadrive. Tots els jocs gratis de Sonic. Sonic the Hedgehog jocs i Super Sonic. Juga als jocs de Sonic. Sonic jocs en línia. Jocs de sonic gratis. El personatge més famós de la consola Sega Megadrive. Tots els jocs gratis de Sonic. jocs de Sonic i Super www Sonic. Sonic the Hedgehog. Es tracta d'un eriçó blau 15 anys, 1 metre i 35 quilograms. Millors Jocs per jugar sonic gratis. Té la capacitat per funcionar a la velocitat del so, una característica que es mostra a la majoria dels seus jocs, sent també el seu segell distintiu. Habilitat en la carrera. He de córrer i anar recollint anells grocs. Jocs de plataformes i habilitat. Personatges com Tails, Amy, Knuckles, Metall Sonic i Dr Eggman.

Jocs gratis de Sonic que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Sonic. Aquesta categoria està relacionada amb aquest eriçó blau ha de córrer a través de les plataformes. excedeix les diferents pantalles de joc de cada nivell. demostra les teves habilitats en la carrera. personatge de videojoc creat per sega, va ser el tema dels jocs d'ordinador i consoles de videojocs. corre a tota velocitat en mons fets de plataformes. famós i clàssic de tots els amants de les consoles de videojocs i caràcter. feu que altres personatges que l'acompanyen en les seves aventures com tails, amy, knuckles, metall sonic i dr eggman. presenta un aventurer, decidit, segur de si mateix i una mica egocèntric i vanitós personalitat. sonic the hedgehog.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Sonic per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Sonic que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Sonic que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.