Jocs Gratis

Solitari

Joc de solitaris

Solitari

Solitari Avaluació: 3/10

Joc solitari

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest lliure joc de solitari en línia dóna vida de nou al seu equip. Per matar els temps morts, prendre un joc de solitari i entretenir-se. Has de posar les cartes en ordre. Vostè ha de començar amb l'as, després dos, tres i així successivament. Poseu tots els números en ordre i acaba amb les figures de la baralla de cartes. Un joc d'ordenar les cartes pels números. Les targetes que ja són molts i han d'anar a treure la targeta per anar a veure les cartes que necessites. Un joc de cartes solitari per jugar sol a l'ordinador a través d'Internet.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 81712 partides en línia. Classificació 269 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 840 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 81712 vegades
Solitari

Joc de cartes solitari on cal col · locar totes les cartes en l'ordre correcte. Has de posar tots els pals de la baralla al seu lloc de partida amb el valor més baix en una o ace. Després, en ordre ascendent has de posar totes les cartes fins que deixi anar tots els munts de cartes. Es tracta d'un sol jugador. L'estratègia consisteix en alliberar-se de totes les possibles cartes de les piles que s'activen per tal de tenir tots els números a la seva disposició. Guanyes el joc si es pot fer quatre munts de cartes amb tots ells, deixant en blanc la pantalla.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Solitari per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Solitari sobre Solitaris. I recorda que això és un joc gratis anomenat Solitari i és relacionado amb Solitaris. El nostre nou joc Solitari és un dels millors jocs de Solitaris es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Solitari que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Solitari
TORNAR

Jocs més jugats de solitaris

Solitari Tradicional JUGAR ►

Solitari tradicional

3
3 de 10 - 11122 vots
Jugat
279099
vegades

Aquest joc en línia gratuïts porta el tradicional solitari per a l\'ordinador. Un joc per a un sol jugador. Vostè té diverses piles de cartes amb una carta cap per amunt vist. Has de posar les cartes en les quatre primeres piles, que són els pals de la baralla. Cal començar amb un i anar pujant de forma ascendent amb les xifres del valor de les targetes, per acabar amb la targeta del rei. L\'objectiu del joc és col.locar totes les cartes del joc en les piles de la part superior. Si et que ...

Creixent Solitari JUGAR ►

Creixent solitari

5
5 de 10 - 82 vots
Jugat
28154
vegades

En aquest joc online gratuït que introduir un tipus diferent de solitari. A la part central de la placa de col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en alguns altres. Però en les vores poden col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en, per obtenir les cartes que necessites per monticles centrals. Amb aquest senzill solitari que passa molt temps entretingut, per a aquests moments en què no saps ben bé què fer.

Solitari Online JUGAR ►

Solitari online

5
5 de 10 - 1262 vots
Jugat
18693
vegades

Gaudeix jugant un solitari. Per a això, feu clic i arrossegueu les targetes que voleu desplaçar.