Jocs Gratis

Solitari Tradicional

Joc de solitaris

Solitari tradicional

Solitari Tradicional Avaluació: 3/10

Joc solitari tradicional

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest joc en línia gratuïts porta el tradicional solitari per a l'ordinador. Un joc per a un sol jugador. Vostè té diverses piles de cartes amb una carta cap per amunt vist. Has de posar les cartes en les quatre primeres piles, que són els pals de la baralla. Cal començar amb un i anar pujant de forma ascendent amb les xifres del valor de les targetes, per acabar amb la targeta del rei. L'objectiu del joc és col.locar totes les cartes del joc en les piles de la part superior. Si et quedes sense cartes a la pantalla guanya el joc. I vos de tenir diversió que només una mica.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 282725 partides en línia. Classificació 79 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 11242 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 282725 vegades
Solitari Tradicional

Joc de cartes Solitari. Cal tractar de posar totes les cartes de la catifa de joc per als quatre lots de la part superior. Has de posar les targetes pel seu valor en cada pila depenent piques, trèvols, diamants i cors. Si teniu temps i no saps que fer aquest joc et permet tenir diversió que només una mica. Col · loqueu les targetes en ordre i la seva corresponent terrassa per guanyar el joc. Intenta resoldre en el menor temps possible. Cartes de colors amb diferents nombres estampats i vostè ha de posar per tal d'alliberar la pantalla de joc.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Solitari Tradicional per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Solitari Tradicional sobre Solitaris. I recorda que això és un joc gratis anomenat Solitari Tradicional i és relacionado amb Solitaris. El nostre nou joc Solitari Tradicional és un dels millors jocs de Solitaris es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Solitari Tradicional que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Solitari Tradicional
TORNAR

Jocs més jugats de solitaris

Solitari JUGAR ►

Solitari

3
3 de 10 - 842 vots
Jugat
82528
vegades

Aquest lliure joc de solitari en línia dóna vida de nou al seu equip. Per matar els temps morts, prendre un joc de solitari i entretenir-se. Has de posar les cartes en ordre. Vostè ha de començar amb l\'as, després dos, tres i així successivament. Poseu tots els números en ordre i acaba amb les figures de la baralla de cartes. Un joc d\'ordenar les cartes pels números. Les targetes que ja són molts i han d\'anar a treure la targeta per anar a veure les cartes que necessites. Un joc de c ...

Creixent Solitari JUGAR ►

Creixent solitari

5
5 de 10 - 82 vots
Jugat
28729
vegades

En aquest joc online gratuït que introduir un tipus diferent de solitari. A la part central de la placa de col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en alguns altres. Però en les vores poden col · locar les cartes del mateix pal en ordre ascendent i descendent en, per obtenir les cartes que necessites per monticles centrals. Amb aquest senzill solitari que passa molt temps entretingut, per a aquests moments en què no saps ben bé què fer.

Solitari Online JUGAR ►

Solitari online

5
5 de 10 - 1262 vots
Jugat
18845
vegades

Gaudeix jugant un solitari. Per a això, feu clic i arrossegueu les targetes que voleu desplaçar.