Jocs Gratis

Solitaris

Jugar jocs de solitaris

Jocs de solitaris

Jocs de solitaris perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de solitaris

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de solitaris recomanat

Solitari Tradicional

Joc solitari tradicional JUGAR ►

Aquest joc en línia gratuïts porta el tradicional solitari per a l\'ordinador. Un joc per a un sol jugador. Vostè té diverses piles de cartes amb una carta cap per amunt vist. Has de posar les cartes en les quatre primeres piles, que són els pals de la baralla. Cal començar amb un i anar pujant de forma ascendent amb les xifres del valor de l ... Llegir més

Jocs de solitaris gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de solitaris para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de solitaris

Nou a solitaris

Solitaris

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de cartes solitari per a un jugador que juga en contra de si mateix, l'ordinador i la sort amb la seva pròpia capacitat. Les variacions de solitari. Clàssic joc de solitari. Klondike Solitaire, Solitari Spider i Yukon Solitaire. Jocs de cartes del solitari. Les variacions de solitari. Jocs de solitari clàssic. Klondike Solitaire Solitari Spider i Yukon Solitaire. Jocs de solitari. Spider Solitaire i Solitari Clàssic. Targeta de Solitaire. Targetes per jugar una sola persona. Jocs que no necessiten de diversos jugadors, però un sol jugador. Ordenar les cartes de major a menor o places cadascuna en la baralla que més li convingui. Coses que pot fer per entretenir a una persona. Partides d'un sol jugador.

Jocs gratis de solitaris que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de solitaris. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de cartes del solitari. activitats per a una sola persona. jocs que no necessiten de diversos jugadors, però per jugar una sola persona. suc de cartes en què un jugador ha de resoldre el joc. una manera de fer alguna cosa divertit.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de solitaris per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de solitaris que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de solitaris que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.