Jocs Gratis

Política

Jugar jocs de política

Jocs de política

Jocs de política perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de política

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de política recomanat

Gran Lluita Politica

Joc gran lluita politica JUGAR ►

Aquesta és l'última lluita entre Obama i McCain. Aquesta vegada es pot triar el reproductor. Vostè ha de guanyar la batalla per convertir-se en el nou president dels Estats Units. Controls de Joc: 1) Fletxa esquerra: Per moure a l'esquerra 2) Fletxa dreta: Per moure Dret 3) Fletxa amunt: Salt 4) Fletxa avall: Crouch 5) A: Punch 6 ... Llegir més

Jocs de política gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de política para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de política

Nou a política

Política

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs polítics en què els protagonistes són figures populars relacionades amb el món de la política com el president dels Estats Units i altres governs. Jocs de Polítiques. Oficina de Jocs. Ridiculitzant polítics amb un joc. Els polítics nord-americans i europeus. Política ridícul. Cap de Govern. President de la Nació. Primer Ministre. Els sentits dels Estats Units. El Primer Ministre del Regne Unit. Les figures públiques que representen els ciutadans. Lluita entre dos adversaris polítics. El debat polític entre els dos adversaris. Jocs de votació en què cal organitzar les eleccions. És l'exercici del poder que busca un ordre transcendent, representen l'altra en la recerca del bé comú. Això promou la participació ciutadana, ja que té la capacitat de distribuir i executar el poder segons sigui necessari per promoure el bé comú. Jocs de candidats electorals. És la pràctica i la teoria d'influir en altres persones a nivell cívic o individual. La democràcia i la relació entre la gent i la política.

Jocs gratis de política que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de política. Aquesta categoria està relacionada amb jocs ridiculitzar els polítics per aconseguir que facin coses estranyes. les figures públiques que representen els governs i els partits polítics. els sentits dels estats units. el primer ministre del regne unit. jocs de candidats electorals. les persones que estan de peu a l'elecció dels ciutadans a votar a votar. representants públics de tots els ciutadans. el poder i el govern polític. els representants polítics són la persona que veiem en els mitjans de comunicació i són part del nostre sistema polític. ells són els alcaldes, ministres, presidents, diputats, senadors, i moltes altres oficines públiques. personatges ridícul. aprofitar la imatge pública d'una persona popular presentar el ridícul. un sistema polític és un marc que defineix els mètodes polítics acceptables dins d'una societat donada.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de política per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de política que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de política que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.