Jocs Gratis

Pokemon

Jugar jocs de Pokemon

Jocs de Pokemon

Jocs de Pokemon perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Pokemon

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Pokemon recomanat

Arkanoid a Pikachu

Joc arkanoid a pikachu JUGAR ►

Aquest joc es basa en el clàssic joc Arkanoid, però en lloc de tenir una plataforma per rebotar una pilota i destruir els maons, en aquest cas és que Pikachu llança un Pokemon bola i destrueix els ous. Sempre que destruir un ou, un animal de peluix es caurà, igual que les captures! Utilitzeu el ratolí per controlar Pikachu i feu clic on vost ... Llegir més

Jocs de pokemon gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de pokemon para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Pokemon

Nou a Pokemon

Pokemon

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de cartes gratis Pokémon ranger. La missió en aquest joc és capturar i entrenar Pokémon per lluitar en combat. Cada Pokémon té un cert nombre de moviments o atacs que es poden aprendre. L'objectiu entrenador Pokémon per aconseguir dos objectius, un és capturar totes les espècies de Pokémon disponibles i, d'altra banda, han d'entrenar i lluitar contra altres Pokémon per demostrar les seves habilitats, força, talent, i així convertir-se en un mestre Pokémon. La Pokédex és un dispositiu electrònic i la funció és registrar les dades d'un Pokémon. Aquesta pilota és una enciclopèdia electrònica, que proporciona informació sobre un entrenador monstre per un enfrontament. L'objectiu és completar la informació de tots els Pokémon disponibles a la regió on es troba. Propietats Pokémon ja han comercialitzat en animi, màniga, cromos, joguines, llibres i altres mitjans de comunicació.

Jocs gratis de Pokemon que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Pokemon. Aquesta categoria està relacionada amb els pokémon són una classe de criatures (monstres) en molts casos basats en animals reals o criatures mítiques i mitològiques orientals. hi ha 17 classes a les que organitza pokémon. aquests animals evolucionen i passen d'un nivell a un altre en què la seva també pot evolucionar. entreneu als seus propis monstres per ser un gran lluitador. has de ser un mestre. juga amb els personatges dels dibuixos animats sèries animades i consoles de jocs. mira com aquests animals evolucionar per tenir més i més capacitats. el màniga de pokémon és una col · lecció d'històries, algunes de les quals estan basades en videojocs, sèries d'anime i pel · lícules. l'univers pokémon, tant en els videojocs i el món fictici de pokémon en general, es deu a l'afició de col · leccionar insectes.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Pokemon per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Pokemon que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Pokemon que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.