Jocs Gratis

Torre

Joc de plataformes

Torre

Torre Avaluació: 2/10

Joc torre

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

El joc de la torre és un joc de plataformes en el qual hauràs de recórrer cada habitació de la torre, fins al final. En cadascuna de les habitacions tindran un recorregut al voltant dels obstacles per arribar a l'altra porta, mira la caça ratpenats tu, et peguen un tir mags i altres proves que li farà les coses difícils. Moviment: Les tecles de fletxa Salt: X Atac: C Disparar: V Pausa / Actualitzacions: P Mut: M

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6014 partides en línia. Classificació 3366 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 2.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Classificació basada en 2 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6014 vegades
Torre

El joc de la torre és un joc d'aventures addictiu en el qual hauràs de superar diferents habitacions en un joc de plataformes, amb diferents obstacles que cal saltar i esquivar. Clàssic joc divertit per jugar en l'equip. Puja al cim de l'habitació de la torre per habitació i no deixis que els enemics et atrapin.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Torre per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Torre sobre Plataformes. I recorda que això és un joc gratis anomenat Torre i és relacionado amb Plataformes. El nostre nou joc Torre és un dels millors jocs de Plataformes es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Torre que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Torre
TORNAR

Jocs més jugats de plataformes

Capturar Monedes i Diamants JUGAR ►

Capturar monedes i diamants

6
6 de 10 - 1148 vots
Jugat
17868
vegades

En aquest joc de plataformes, cal triar una noia rossa o morena. Quan hagi escollit a la noia, vostè ha de recollir les monedes i diamoknds però vés amb compte amb els animals i els pinxos, perquè pot perdre la vida si el toc als animals o si es cau en les broquetes. Per matar els animals, vostè ha de saltar sobre ells. Utilitza les fletxes per moure\'t i la barra espaiadora per saltar.

Capturar els Diamants JUGAR ►

Capturar els diamants

5
5 de 10 - 864 vots
Jugat
17771
vegades

Un desafiant joc de plataformes amb 2 episodis i 18 pantalles. En aquest joc, vostè ha de recollir les monedes i diamants, disparar als enemics i evitar les caigudes. Per a ell, el pols de la fletxa esquerra per moure cap a l\'esquerra, el dret de fletxa per moure la dreta, la fletxa cap avall per ajupir-se, la fletxa i la lletra s per a saltar, la lletra A per executar la tecla Ctrl i la lletra D per disparar, la barra espaiadora per bloquejar i la lletra m per activar o canvi de la música.

Arribar a la Meta JUGAR ►

Arribar a la meta

5
5 de 10 - 256 vots
Jugat
10367
vegades

En aquest joc de plataformes, has d\'aconseguir que una pilota de bàsquet arriba a la meta sense la pilota surt de la pantalla. Per aconseguir el seu objectiu, utilitzar les tecles de fletxa per desplaçar-se.