Jocs Gratis

El Saltador

Joc de plataformes

El saltador

El Saltador Avaluació: 6/10

Joc el saltador

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc de plataformes, has d'agafar les monedes que apareixen en diferents plataformes. Compte amb els robots que et ataquen i maten quan es toquen. Per evitar que els robots morts haurà d'obtenir les pomes i les estrelles que creixerà en grandària. Fes servir les fletxes per moure't i la fletxa cap amunt per saltar. Toqueu els signes d'interrogació per a premis addicionals. Recull totes les monedes gegants possibles per tenir més punts. Esquivar tots els robots que intenten acabar el joc. Arribar a la final i guanyar el joc. En aquest joc, una o dues persones poden jugar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8722 partides en línia. Classificació 2348 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 116 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8722 vegades
El Saltador

Establir saltar de plataforma a plataforma. Vostè ha de recollir tantes monedes com sigui possible en cadascuna de les pantalles. Has de esquivar els robots que apareixen, amb només tocar caus de la plataforma i el joc. Hi ha opcions que et permeten protegir-te dels atacs. Mou-te pel joc i superar tots els obstacles. Un joc clàssic per superar els obstacles i desafiaments per arribar a la part inferior de la pantalla. Senzill i divertit. Pot ser molt addictiu i divertit. Ser un heroi i completar cada un dels nivells del joc amb les tecles de fletxa del teclat de l\'ordinador.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat El Saltador per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash El Saltador sobre Plataformes. I recorda que això és un joc gratis anomenat El Saltador i és relacionado amb Plataformes. El nostre nou joc El Saltador és un dels millors jocs de Plataformes es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat El Saltador que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

El Saltador
TORNAR

Jocs més jugats de plataformes

Capturar Monedes i Diamants JUGAR ►

Capturar monedes i diamants

6
6 de 10 - 1148 vots
Jugat
17858
vegades

En aquest joc de plataformes, cal triar una noia rossa o morena. Quan hagi escollit a la noia, vostè ha de recollir les monedes i diamoknds però vés amb compte amb els animals i els pinxos, perquè pot perdre la vida si el toc als animals o si es cau en les broquetes. Per matar els animals, vostè ha de saltar sobre ells. Utilitza les fletxes per moure\'t i la barra espaiadora per saltar.

Capturar els Diamants JUGAR ►

Capturar els diamants

5
5 de 10 - 864 vots
Jugat
17753
vegades

Un desafiant joc de plataformes amb 2 episodis i 18 pantalles. En aquest joc, vostè ha de recollir les monedes i diamants, disparar als enemics i evitar les caigudes. Per a ell, el pols de la fletxa esquerra per moure cap a l\'esquerra, el dret de fletxa per moure la dreta, la fletxa cap avall per ajupir-se, la fletxa i la lletra s per a saltar, la lletra A per executar la tecla Ctrl i la lletra D per disparar, la barra espaiadora per bloquejar i la lletra m per activar o canvi de la música.

Arribar a la Meta JUGAR ►

Arribar a la meta

5
5 de 10 - 256 vots
Jugat
10355
vegades

En aquest joc de plataformes, has d\'aconseguir que una pilota de bàsquet arriba a la meta sense la pilota surt de la pantalla. Per aconseguir el seu objectiu, utilitzar les tecles de fletxa per desplaçar-se.