Jocs Gratis

Plataformes

Jugar jocs de plataformes

Jocs de plataformes

Jocs de plataformes perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de plataformes

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de plataformes recomanat

Cody superheroi

Joc cody superheroi JUGAR ►

En aquest joc el personatge principal és Cody, un nen que és aficionat als còmics i pot convertir-se en els herois de les seves històries. Si vostè pren els còmics, pot esdevenir diferents superherois. Per passar al següent nivell has de derrotar als enemics. Utilitza els teus poders amb la barra espaiadora.

Jocs de plataformes gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de plataformes para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de plataformes

Nou a plataformes

Plataformes

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de pantalles contínues que se sobrepassen un nivell a un altre en un entorn amb obstacles de tota mena, habilitat i diversió junts. Jocs de saltar plataformes. Pantalles on has d'anar nivell per nivell de moviment. Vostè va pantalles que es troben en diferents nivells, de manera que els jocs es diuen així. S'ha de moure en superfícies a diferents nivells. L'objectiu és arribar al final de cada pantalla. Sovint, vostè haurà d'anar a recollir monedes d'or, joies, premis o qualsevol altra cosa en el camí. El moviment es basa en el desplaçament horitzontal cap a l'esquerra o cap a la dreta. Per superar la pantalla vostè ha de córrer a la dreta per arribar a la final i passar al següent nivell. És un videojoc que implica l'ús d'un avatar a saltar entre plataformes suspeses, per sobre d'obstacles, o ambdós per avançar en el joc. Els reptes són coneguts com trencaclosques de salt.

Jocs gratis de plataformes que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de plataformes. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de saltar plataformes. el joc de plataformes és un gènere de videojocs que es caracteritza per haver de caminar, córrer, saltar, volar, nedar o pujar en una sèrie de plataformes i superfícies, amb els enemics, mentre que la recollida d'objectes per completar el joc. els videojocs de plataformes d'exploració tenen un estil de joc diferent a les plataformes tradicionals, sobretot en un escenari més gran, vostè ha de viatjar diverses vegades i en diverses direccions. un joc en què un jugador ha de saltar sobre / a / sobre objectes / plataformes per tal de completar el joc. un joc en què els temes comuns inclouen col · leccionar coses, la lluita contra enemics petits i nivells, amb un cap de batalla al final. exemples - mario, sonic, rayman. comunament associat amb la consola de jocs, hi ha hagut molts jocs de plataformes importants alliberats a jocs de vídeo, així com per a les consoles de jocs portàtils i els ordinadors personals.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de plataformes per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de plataformes que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de plataformes que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.