Jocs Gratis

Pirates

Jugar jocs de pirates

Jocs de pirates

Jocs de pirates perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de pirates

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de pirates recomanat

Matar o Curar el Pirata

Joc matar o curar el pirata JUGAR ►

En aquest joc has de curar la bruta escòria pirata podrida de la seva aflicció ... Per a això, faci clic a l\'element correcte amb el ratolí.

Jocs de pirates gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de pirates para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de pirates

Nou a pirates

Pirates

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de vaixells pirates per als nens amb bucaners, els lladres, els canons, els tresors ocults i les aventures al mar. Pirates del Carib Jocs. Aquests personatges són anomenats bucaners que es dedicaven a anar en els seus vaixells i atacar a altres vaixells per robar el botó. La bandera que els representa és un drap negre amb una calavera blanca i tèbies creuades. La bandera pirata va ser col·locada al pal del vaixell pirata. Aquests lladres van atacar les ciutats costaneres i altres vaixells que robar la càrrega que portaven. Els més famosos van ser els pirates que operaven en el Mar Carib, especialment els britànics que van atacar als vaixells espanyols. Els pirates han existit en totes les èpoques històriques i està molt aferrat a la navegació. On sempre hi ha hagut vaixells pirates a trobar i robar-los. Tot i que els pirates van assaltar molts vaixells, pocs, si escau, enterrar els seus tresors. Jocs corsaris.

Jocs gratis de pirates que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de pirates. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de corsari. pirates del carib jocs. termes i bucaners filibuster, més específics, estan relacionats amb la pirateria en el mar carib. el corsari anglès especialitzada en el robatori marítim en el saqueig de ciutats, ports i mercaderies. la pirateria és una pràctica de saqueig organitzat o bandolerisme marítim per persones que atacar o saquejar altres vaixells o ports de la costa. vaixells pirates eren naus d'atacar als altres vaixells per robar el botí. jocs cranis vaixells pirates i pirates que han de resoldre. aventures de mariners. tema de l'aventura i llibres de poesia, la pirateria ha tingut un paper important en la literatura. aventures de pirates per jugar. la pirateria és normalment un acte de robatori o violència criminal al mar. els pirates que operaven al carib sovint navegaven al nord per atacar objectius fora de la jornada actual costa est dels estats units. possiblement el més famós d'ells va ser barba negre, que operava al sud dels estats units, atacant vaixells.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de pirates per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de pirates que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de pirates que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.