Jocs Gratis

Pingüins

Jugar jocs de pingüins

Jocs de pingüins

Jocs de pingüins perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de pingüins

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de pingüins recomanat

Els pingüins i el tauró

Joc els pingüins i el tauró JUGAR ►

En aquest joc, vostè ha de moure als pingüins a un lloc segur, ja que poden ser menjats per un tauró. Per desplaçar a un lloc segur, es desplaçarà un flotador en ambdós sentits, pel moviment del ratolí, i el pingüí ha rebotar en el flotador fins que arribi un lloc segur. Ells són menjats per un tauró, si no saltar al flotador i, per tan ... Llegir més

Jocs de pingüins gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de pingüins para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de pingüins

Nou a pingüins

Pingüins

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de pingüins a la neu. Aquestes aus no poden volar són un dels animals favorits dels nens. Són molt amables i gracioses aus, però l'estrella de pel · lícules i dibuixos animats. Són animals molt simpàtics, perquè són aus que no poden volar. Ells són adorats pels nens que ho veuen al seu voltant petits animals i diferents. Aquestes aventures són especials per a nens en el qual els protagonistes són els ocells marins no poden volar. Aquests animals van ser cridats van ser cridats ocells babaus nen o per la seva malaptesa. Detall que avui és part del seu encant com a protagonistes d'aquests jocs en les aus rares. Adaptat altament per a la vida a l'aigua, els pingüins contrasombreado plomatge fosc i blanc, i les seves ales s'han convertit en aletes.

Jocs gratis de pingüins que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de pingüins. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de pingüins a la neu. aquestes aus no poden volar són un dels animals favorits dels nens. són molt amables i gracioses aus, però l'estrella de pel · lícules i dibuixos animats. són animals molt simpàtics, perquè són aus que no poden volar. ells són adorats pels nens que ho veuen al seu voltant petits animals i diferents. aquestes aventures són especials per a nens en el qual els protagonistes són els ocells marins no poden volar. aquests animals van ser cridats van ser cridats ocells babaus nen o per la seva malaptesa. detall que avui és part del seu encant com a protagonistes d'aquests jocs en les aus rares. adaptat altament per a la vida a l'aigua, els pingüins contrasombreado plomatge fosc i blanc, i les seves ales s'han convertit en aletes.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de pingüins per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de pingüins que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de pingüins que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.