Jocs Gratis

Petons

Jugar jocs de petons

Jocs de petons

Jocs de petons perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de petons

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de petons recomanat

Petons a l'ascensor

Joc petons a l\'ascensor JUGAR ►

En aquest joc l\'amor, vostè ha de fer aquest petó jove parella a l\'ascensor, evitant que la resta dels passatgers veure l\'escena. Vostè ha de fer clic a un dels membres de la parella amb el botó esquerre del ratolí i mantingui pressionat el botó per la jove parella es besen.

Jocs de petons gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de petons para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de petons

Nou a petons

Petons

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Les parelles que es besen en secret i no es poden descobrir, com un joc d'amor i un petó entre dos amants. Una parella està en una situació que no s'ha de veure com es besen. El joc consisteix a aconseguir la parella per fer petons sense ser capturats. Les situacions difícils per a una parella d'enamorats. Quantes més vegades ho fan, més punts obtindrà. Són amables i divertits jocs, molt romàntic. La complicitat i l'amor en situacions divertides. Jocs ocults petó a l'oficina, al cotxe, en un parc, a la platja o en qualsevol lloc en el qual no ha de ser vist. Un nen i una nena amagada en algun lloc perquè qualsevol pugui veure ha de tractar d'escapar de les mirades indiscretes. Aprèn a ocultar les seves intencions d'estar lluny de les mirades indiscretes. Estàs enamorat? Esperi un mirant per fer el que realment vols. Tingueu cura de que no es descobreix!

Jocs gratis de petons que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de petons. Aquesta categoria està relacionada amb un petó és l'acte més íntim de la parella. És una demostració d'afecte, l'amor o l'afecte. donen a parelles d'enamorats en els moments més romàntics. hi ha moments en què un noi i una noia no s'ha de veure, de manera que aquests jocs han de veure que ningú els vegi fer-ho. com més temps duraràs més punts que vostè guanya petons. perds el joc si algú veu als jugadors. els jugadors han de provar que qualsevol pugui veure i evitar la seva detecció. amor prohibit són les que ningú pot saber, en aquests casos cal fer-ho d'amagat per por de ser descobert. com murri? aquí té escrúpols per mostrar el que ets.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de petons per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de petons que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de petons que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.