Jocs Gratis

Perruqueria

Jugar jocs de perruqueria

Jocs de perruqueria

Jocs de perruqueria perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de perruqueria

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de perruqueria recomanat

Executar una Barberia

Joc executar una barberia JUGAR ►

En aquest joc en línia lliure, vostè ha d\'ajudar a Gran Mare a dirigir el seu negoci. Les persones ja han rebut els seus nomenaments, i el saber el que vénen a buscar. Només cal que feu clic i arrossegar els clients a on ells volen seguir les icones a la part superior d\'ells. Es posarà més difícil cada vegada, així que assegureu-vos que s ... Llegir més

Jocs de perruqueria gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de perruqueria para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de perruqueria

Nou a perruqueria

Perruqueria

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Juga Gratis Perruqueria Jocs per a noies. Perruquer Jocs. Jocs de perruqueria per a les nenes i els nens. Jocs de perruqueria. Jocs de pentinat. Perruqueries simuladors on has de triar el pentinat per a clients. Vostè les nenes i dones que són els clients i cal triar el color del pèl, tint per al cabell, perruques i els talls de pèl més al seu favor. Jugar a ser una imatge professional, vostè ha de tenir cura dels clients pentinat. Tria un dels elements per als cabells dels clients és el més bonic i cridaner. Fixeu-vos en el color del cabell, com més temps s'ha de tenir el pentinat per a cada un. Vostè models perquè vostè practiqui com si fossis un perruquer professional amb les dones que assistiran. Fent referència a qualsevol persona la ocupació és tallar o estil de cabell per tal de canviar o mantenir una imatge d'una persona que utilitza una combinació de la coloració del cabell, tall de cabell, i tècniques de textures de pèl.

Jocs gratis de perruqueria que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de perruqueria. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de perruqueria per noies. jocs de perruqueria. jocs de pentinat. perruquer o perruquera es diu la persona que està organitzant la professió de pèl de la gent, fent coses com ara el rentat, tall, pentinat, tenyit i molt més. els perruquers estan especialitzats en els homes o les dones el tractament del cabell. en el cas de les perruqueries masculines, reparació perruqueria també s'ocupa de la barba i el bigoti clients també reben el nom de barber. en un barber perruqueria porta a terme les següents activitats: els tractaments de rentat de cap en el cabell, aplicar xampús per al cabell, locions o sostenidors, assecar el cabell amb assecador de cabell, tall de cabell amb tisores, navalla o maquineta d'afaitar elèctrica, utilitzant pinces per al cabell, corrons, pinces i assecadores , pintes per marcar i raspalls i tenyir els cabells. la majoria dels perruquers tenen llicència professional, ja sigui com una perruqueria, un perruquer o cosmetóloga.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de perruqueria per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de perruqueria que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de perruqueria que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.