Jocs Gratis

Emoticones que salten

Joc de nens i jocs infantils

Emoticones que salten

Emoticones que salten Avaluació: 3/10

Joc emoticones que salten

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Un simple joc per als nens (i no tan joves) en què vostè ha de trobar un punt d'un color que vostè suggereix. En cada un dels emoticones pantalla saltant i que inclou un punt del mateix color que és encara oculta apareix. Has de trobar el punt estacionari en cada pantalla per passar a la següent. És una activitat senzilla i divertida que requereix que vostè presti molta atenció a cada detall, per tal de trobar el punt.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6362 partides en línia. Classificació 3539 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 16 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6362 vegades
Emoticones que salten

Un món ple d'emoticones colorits que salten. Aquestes apunten a un color que encara està ocult. Vostè ha de mirar a través de la pantalla per trobar aquest petit punt que no es mou. És fàcil, una activitat molt recomanable per als nens. Però té la seva dificultat és el que fa tan divertit. Trobi el que està ocult a la pàgina. Localitzeu el punt quiet entre emoticones saltant tot el color de la pantalla.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Emoticones que salten per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Emoticones que salten sobre Nens i jocs infantils. I recorda que això és un joc gratis anomenat Emoticones que salten i és relacionado amb Nens i jocs infantils. El nostre nou joc Emoticones que salten és un dels millors jocs de Nens i jocs infantils es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Emoticones que salten que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Emoticones que salten
TORNAR

Jocs més jugats de nens i jocs infantils

Fer que les paraules amb lletres JUGAR ►

Fer que les paraules amb lletres

5
5 de 10 - 16146 vots
Jugat
116697
vegades

Establir combinar lletres per crear paraules. Has de tenir el vocabulari Anglès per jugar a aquest joc de llenguatge. Aquí hi ha una sèrie de lletres dins de les places, com peons en un joc. Vostè ha de posar aquests xips en ordre per formar una paraula que existeix. Tenir un nombre de possibilitats es mostren a la part superior esquerra. Allà es pot veure que vostè ha resolt i que li queda. Poseu totes les lletres per formar la paraula i donar comprovació per veure si ho ha fet la combin ...

Dibuixar a Shin Chan JUGAR ►

Dibuixar a shin chan

5
5 de 10 - 15000 vots
Jugat
108054
vegades

Aquest és un joc per fans de Shin Chan. Si et gust la primera part d'aquest assaig amb més opcions de personalització. Utilitzeu el ratolí per fer Shin-Chan caràcter.

Moda per Ratolins JUGAR ►

Moda per ratolins

4
4 de 10 - 5294 vots
Jugat
81274
vegades

En aquest joc podràs vestir aquests ratolins bonics de Walt Disney, Mickey i Minnie, i així triar la roba que has de portar. Diverteix-te amb aquest joc de roba de joc per veure si pot estar a la moda! Ha de completar el seu vestuari. Un joc per a tots, sabates, pantalons, vestits i per descomptat els detalls de la composició. A més també es pot personalitzar el paisatge amb flors, globus o papallones. Roba clàssica dels personatges favorits dels nens de tots els temps. Un joc molt simple ...