Jocs Gratis

Moda per Ratolins

Joc de nens i jocs infantils

Moda per ratolins

Moda per Ratolins Avaluació: 4/10

Joc moda per ratolins

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc podràs vestir aquests ratolins bonics de Walt Disney, Mickey i Minnie, i així triar la roba que has de portar. Diverteix-te amb aquest joc de roba de joc per veure si pot estar a la moda! Ha de completar el seu vestuari. Un joc per a tots, sabates, pantalons, vestits i per descomptat els detalls de la composició. A més també es pot personalitzar el paisatge amb flors, globus o papallones. Roba clàssica dels personatges favorits dels nens de tots els temps. Un joc molt simple per als nens preparat la casa.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 80805 partides en línia. Classificació 160 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 5294 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 80805 vegades
Moda per Ratolins

Joc en flash de vestir als dos ratolí més famós de tots els ratolins en el món. Combina la roba i els colors, la roba i el que porten posat. Tinc un parell de ratolins i has de triar el vestit dels dos. Per a ella un vestit i una samarreta per a ell. Sabates per a tots dos. A la cara pot triar els ulls i els llavis. Seleccioneu sabates tant per a peus. Finalment acaba paisatge que troben els petits detalls com flors i papallones. Vostè pot posar una mica de globus de colors al cel.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Moda per Ratolins per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Moda per Ratolins sobre Nens i jocs infantils. I recorda que això és un joc gratis anomenat Moda per Ratolins i és relacionado amb Nens i jocs infantils. El nostre nou joc Moda per Ratolins és un dels millors jocs de Nens i jocs infantils es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Moda per Ratolins que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Moda per Ratolins
TORNAR

Jocs més jugats de nens i jocs infantils

Fer que les paraules amb lletres JUGAR ►

Fer que les paraules amb lletres

5
5 de 10 - 16146 vots
Jugat
116172
vegades

Establir combinar lletres per crear paraules. Has de tenir el vocabulari Anglès per jugar a aquest joc de llenguatge. Aquí hi ha una sèrie de lletres dins de les places, com peons en un joc. Vostè ha de posar aquests xips en ordre per formar una paraula que existeix. Tenir un nombre de possibilitats es mostren a la part superior esquerra. Allà es pot veure que vostè ha resolt i que li queda. Poseu totes les lletres per formar la paraula i donar comprovació per veure si ho ha fet la combin ...

Dibuixar a Shin Chan JUGAR ►

Dibuixar a shin chan

5
5 de 10 - 15000 vots
Jugat
107519
vegades

Aquest és un joc per fans de Shin Chan. Si et gust la primera part d'aquest assaig amb més opcions de personalització. Utilitzeu el ratolí per fer Shin-Chan caràcter.

Pintar el Conill JUGAR ►

Pintar el conill

5
5 de 10 - 9352 vots
Jugat
53481
vegades

Joc de pintar conill. Instruccions: Fes clic i arrossega el pinzell per a triar la pintura i el color de la imatge.