Jocs Gratis

Naruto

Jugar jocs de Naruto

Jocs de Naruto

Jocs de Naruto perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Naruto

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Naruto recomanat

Trencaclosques dels personatges de Naruto

Joc trencaclosques dels personatges de naruto JUGAR ►

Gaudiu de fer aquest trencaclosques de la sèrie de Naruto en el qual podem veure tots els personatges principals de la sèrie de màniga i animi. Per completar el trencaclosques, has de fer clic i arrossegar les peces per encaixar. Naruto és un manga japonès que explica la història d\'un noi que vol ser un ninja i tots els seus col · legues i ... Llegir més

Jocs de naruto gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de naruto para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Naruto

Nou a Naruto

Naruto

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Manga de Naruto: Shippuden, jugar i viure les aventures d'aquest tipus boig estudiant per ser un famós ninja. Aventures de Naruto. Sèrie de manga japonès. Sèrie japonesa de dibuixos animats. Naruto Uzumaki, és que protagonitza aquestes aventures en tractar d'aprendre a ser un ninja. És un manga creat al Japó. Les històries que narren la vida d'un jove ninja anomenat Naruto Uzumaki bogeria adolescent que aspira a convertir-se en un ninja, perquè vol ser reconegut com algú important en el seu llogaret. La gran majoria dels caràcters introduïts en la sèrie són ninjas de diferents llogarets. El personatge principal es diu la sèrie és Naruto Uzumaki, un jove ninja que alberga dins d'un dimoni. Uchiha Sasuke és un bon tipus i té una gran capacitat de foc ninja d'estil d'arts. Naruto Haruno Sakura menysprea. A més dels personatges principals són els altres equips de ninjas que van compartir classe en Naruto Ninja acadèmia. Naruto és una de les sèries manga més venut de tots els temps després d'haver venut més de 126,5 milions de còpies al Japó. Manga són còmics creats al Japó, o els creadors japonesos en l'idioma japonès.

Jocs gratis de Naruto que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Naruto. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de naruto màniga. aventures de naruto. naruto shippuden. en la història del japó, els ninjas eren un grup de militars entrenats per a la guerra, però des d'un punt de vista ocult i secret. no són soldats, sinó espies, assassins i activitats similars. naruto: shippuden és la seqüela de naruto, basada en els fets relatats en el còmic manga. la sèrie ha donat lloc a sis pel · lícules. hi ha quatre sèries de dibuixos animats amb els personatges. videojocs de naruto han aparegut en diverses consoles de nintendo, sony i microsoft. És una sèrie de manga japonès en curs escrit i il · lustrat per masashi kishimoto.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Naruto per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Naruto que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Naruto que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.