Jocs Gratis

Música

Jugar jocs de música

Jocs de música

Jocs de música perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de música

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de música recomanat

Evita la Música

Joc evita la música JUGAR ►

Vostè és la nota verd, utilitzeu les fletxes per evitar el vermell notes.

Jocs de música gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de música para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de música

Nou a música

Música

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de ball i com crear música, com la creació de cançons, temes i melodies o tocar instruments musicals. Jocs de compondre música i videojocs per als nens. Jocs de ball. Jocs discjòqueis. L'art sensible de l'organització d'una combinació coherent de sons i silencis utilitzant els principis fonamentals de la melodia, l'harmonia i el ritme. La melodia és un conjunt de sons. Un discjòquei és un músic que crea, selecciona i / o reprodueix música gravada. Samplers, seqüenciadors, teclats, sintetitzadors, caixa de ritmes. Un instrument musical és un objecte compost per una combinació de sistemes de ressonància, construïda amb la finalitat de reproduir so en un o més colors per fer música. Vent: saxofon, flauta, clarinet, etc. Corda: guitarra, arpa, violí, piano (el piano és una cadena de percussió, etc.) Percussió: timbals, tambors, platerets, etc. Instruments elèctrics: baix elèctric, guitarra elèctrica, etc. Jocs de fer música. La música és una forma d'art que utilitza el so i el silenci.

Jocs gratis de música que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de música. Aquesta categoria està relacionada amb jocs musicals. jocs de ball. música artística, és un producte cultural i busca provocar una experiència estètica en l'oïdor, i expressar sentiments, circumstàncies, pensaments o idees. la música està composta per dos elements: els sons i els silencis. l'harmonia que regeix l'acord entre els sons reproduïts simultàniament. la mètrica és el patró de recurrència a intervals regulars de sons forts i febles i es recolza en una composició musical. el ritme és un element clau. elements comuns de la música són el to (que regula la melodia i harmonia), ritme (i el seu tempo conceptes, metro, i articulació associats), la dinàmica i les qualitats sonores de timbre i textura.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de música per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de música que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de música que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.