Jocs Gratis

Misteri

Jugar jocs de misteri

Jocs de misteri

Jocs de misteri perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de misteri

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de misteri recomanat

Misteri De La Casa Abandonada

Joc misteri de la casa abandonada JUGAR ►

El seu cotxe s\'ha trencat al mig del no res, pel que l\'acaparament de la llanterna del tronc, es dirigeix ​​cap a una casa. Vostè té una mala sensació a l\'estómac, però quines opcions té? Vostè entra a la casa fosca misteriosa i cal buscar en els quarts de la casa per trobar els objectes i pistes per resoldre el misteri del qu ... Llegir més

Jocs de misteri gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de misteri para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de misteri

Nou a misteri

Misteri

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de misteris. Jocs de resoldre misteris. Jocs de detectius, en el qual has de resoldre un misteri o proves. Misteri es defineix com una cosa molt difícil d'entendre, una cosa estranya i inexplicable d'entendre o descobrir el que s'amaga. Cosa que no pot comprendre o explicar fàcilment. Secreta relacionada, enigma, arcà, la intriga, la discreció, es reserva, sigil i ocultació. Busca pistes, proves que l'ajudarà a resoldre els misteris plantejats per aquests jocs. La lògica deductiva per trobar les pistes i resoldre els secrets i els delictes dels jocs. Sovint s'utilitza com a sinònim de la novel · la policíaca o la novel · la negra en altres paraules, una novel · la o un conte curt en què un detectiu investiga i resol un misteri crim.

Jocs gratis de misteri que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de misteri. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de misteris. jugar a resoldre misteris, com si ets un policia, investigador, agent secret, espia o detectiu privat que ha d'investigar un crim. buscant pistes en l'escena del crim i trobar el culpable. la resolució de crims jocs on has de trobar totes les claus secretes per resoldre. trobar el camí o qui és l'assassí. jocs de resoldre misteris, misteri, la raó, escapament, horror i aventura per jugar en línia. misteri, misteris, o misteriós. el terme ficció de misteri de vegades pot estar limitada al subconjunt de les històries de detectius en què es posa l'accent en l'element de trencaclosques o suspens i la seva solució lògica.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de misteri per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de misteri que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de misteri que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.