Jocs Gratis

Misteri

Jugar jocs de misteri

Jocs de misteri

Jocs de misteri perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de misteri

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de misteri recomanat

El Misteri d'un Poble Fantasma

Joc el misteri d\'un poble fantasma JUGAR ►

En aquest joc online gratuït, que està sent enviat a investigar una vella ciutat fantasma que s\'ha anomenat Ecos del Passat. Aquest lloc va ser construït per un nou culte religiós en els anys 70. Alguns diuen que molts esdeveniments estranys i horribles es va dur a terme. També hi ha hagut diverses reclamacions de la tragèdia i la violència ... Llegir més

Jocs de misteri gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de misteri para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de misteri

Nou a misteri

Misteri

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de misteris. Jocs de resoldre misteris. Jocs de detectius, en el qual has de resoldre un misteri o proves. Misteri es defineix com una cosa molt difícil d'entendre, una cosa estranya i inexplicable d'entendre o descobrir el que s'amaga. Cosa que no pot comprendre o explicar fàcilment. Secreta relacionada, enigma, arcà, la intriga, la discreció, es reserva, sigil i ocultació. Busca pistes, proves que l'ajudarà a resoldre els misteris plantejats per aquests jocs. La lògica deductiva per trobar les pistes i resoldre els secrets i els delictes dels jocs. Sovint s'utilitza com a sinònim de la novel · la policíaca o la novel · la negra en altres paraules, una novel · la o un conte curt en què un detectiu investiga i resol un misteri crim.

Jocs gratis de misteri que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de misteri. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de misteris. jugar a resoldre misteris, com si ets un policia, investigador, agent secret, espia o detectiu privat que ha d'investigar un crim. buscant pistes en l'escena del crim i trobar el culpable. la resolució de crims jocs on has de trobar totes les claus secretes per resoldre. trobar el camí o qui és l'assassí. jocs de resoldre misteris, misteri, la raó, escapament, horror i aventura per jugar en línia. misteri, misteris, o misteriós. el terme ficció de misteri de vegades pot estar limitada al subconjunt de les històries de detectius en què es posa l'accent en l'element de trencaclosques o suspens i la seva solució lògica.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de misteri per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de misteri que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de misteri que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.