Jocs Gratis

Memòria amb Simon

Joc de memòria

Memòria amb simon

Memòria amb Simon Avaluació: 4/10

Joc memòria amb simon

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, vostè ha de jugar el joc de memòria Simon. Simon és un joc de memòria electrònica que es va convertir en un símbol de la cultura pop dels anys vuitanta. En un cercle amb quatre colors, una llum en una ordre, mentre que el to sons associats amb cada color. El joc ofereix una comanda i després, quan arribi el teu torn has de reproduir els sons i colors en el mateix ordre. Exerciti la seva memòria en recordar on era vostè en les llums de colors i els sons sonava.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 7592 partides en línia. Classificació 2910 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 116 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 7592 vegades
Memòria amb Simon

Simon és un joc de memòria molt famós en els anys vuitanta. Pop símbol cultura dels anys vuitanta, va ser un dels primers jocs electrònics de tots els temps. Una operació molt simple. L'obra s'il·lumina una sèrie de llums en una ordre a la vegada. Mentre que les llums s'encenen els xiulets de joc, sempre el mateix so amb cada color. Així que vostè fa el treball de recordar l'ordre. Quan sigui el teu torn has de jugar en el mateix ordre cada color amb el seu so corresponent. Una bona manera d'exercitar la seva memòria amb aquest joc clàssic.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Memòria amb Simon per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Memòria amb Simon sobre Memòria. I recorda que això és un joc gratis anomenat Memòria amb Simon i és relacionado amb Memòria. El nostre nou joc Memòria amb Simon és un dels millors jocs de Memòria es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Memòria amb Simon que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Memòria amb Simon
TORNAR

Jocs més jugats de memòria

Scooby Doo: La recerca de la parella JUGAR ►

Scooby doo: la recerca de la parella

4
4 de 10 - 1018 vots
Jugat
18305
vegades

Prepara\'t per jugar a aquest divertit joc de memòria i un repte de Scooby Doo amb l\'elenc de la sèrie \"Scooby Doo\". Vostè guanyarà més punts si són més ràpids. En aquest joc, hi haurà 2 targetes de eacg caràcter i vostè ha de buscar (en fer clic amb el ratolí) el 2 cartes del mateix caràcter.

Imatges de la Vida Marina JUGAR ►

Imatges de la vida marina

4
4 de 10 - 534 vots
Jugat
14709
vegades

Em Match és un joc de memòria que consta de 6 files de 6 cartes que sumen en total 36 cartes amb un tema aquàtic. Les 36 targetes es divideixen en parells, de manera que hi ha 18 parells en la baralla. Posa a prova les teves habilitats i veure si pot guanyar al rellotge i descobrir els 18 parells abans de s\'acabi el temps.

Recordant el Nombre Pi JUGAR ►

Recordant el nombre pi

4
4 de 10 - 662 vots
Jugat
13195
vegades

\"Recordant el Nombre Pi\" és un joc de memòria on cal recordar els números successius de la constant matemàtica pi. El cocodril a caminar quan no hi ha xifres del nombre Pi i es caurà quan no hi ha xifres del nombre Pi. Que va a utilitzar el teclat per escriure els números