Jocs Gratis

Memòria

Jugar jocs de memòria

Jocs de memòria

Jocs de memòria perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de memòria

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de memòria recomanat

Memoritzi les Formes

Joc memoritzi les formes JUGAR ►

En aquest joc online gratuït, podràs veure una forma en el quadre de l\'esquerra, i vostè haurà de recordar com es veu de manera que pugui tornar a dibuixar la figura en el quadre de la dreta. Col loqueu els punts de la forma fent clic amb el ratolí. La mida i la posició de la forma de dibuixar no importa ... només els angles! Intenta memori ... Llegir més

Jocs de memòria gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de memòria para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de memòria

Nou a memòria

Memòria

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de memòria on vostè ha de recordar els elements de la pantalla per millorar la seva capacitat mental i el seu cervell. Jocs de targeta de memòria. Nens jocs de memòria. Mateix joc de memòria. Jocs de memòria ajudes. La memòria visual. Jocs d'exercicis de memòria. Tenim una sèrie d'objectes i cal recordar que els objectes eren, on eren i així successivament. Exercicis per exercitar el cervell. Has de ser capaç de recordar coses com els colors, la música, les llums, objectes, etc. Memorització pràctica. La memòria pot retenir experiències passades. Hi ha diversos tipus, com ara la memòria, la memòria a mig termini a curt termini i la memòria a llarg termini. El cervell humà conté al voltant de cent mil milions de neurones i cent bilions de connexions entre elles. Jocs per recordar coses. Les tècniques per a la millora de la memòria. Amb aquestes pràctiques poden fer que vostè exercita el seu cervell i millorar la seva capacitat. Recuperació, recuperació o cobrament de coneixement o record. La memòria és el procés en què es codifica la informació, emmagatzemada, i es recupera.

Jocs gratis de memòria que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de memòria. Aquesta categoria està relacionada amb la memòria és una funció del cervell humà i un fenomen de la ment de la gent que permet que el cos per a codificar, emmagatzemar i recuperar informació del passat per accedir-hi en qualsevol moment. la memòria (o, millor, els records) és l'expressió que hem après alguna cosa, recordar i no tenim accés a l'empresa. exercicis i tècniques per millorar la memòria. els records són imatges del passat que s'emmagatzemen a la memòria. es tracta d'una reproducció d'alguna cosa prèviament après o experimentat, pel que estan vinculats directament amb l'experiència. la recuperació de la informació que hem emmagatzemat. recuperació, recuperació o record: tornar a trucar a la informació emmagatzemada en resposta a alguna clau per al seu ús en un procés o activitat.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de memòria per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de memòria que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de memòria que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.