Jocs Gratis

Medicina

Jugar jocs de medicina

Jocs de medicina

Jocs de medicina perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de medicina

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de medicina recomanat

Operar la Meva Cara

Joc operar la meva cara JUGAR ►

Converteix-te en un cirurgià de veritat! Però aquest joc no serà un cirurgià ordinari, que serà el cirurgià plàstic de les estrelles. Alguns polítics com Bush o Angela Merkel, artistes com Madonna i Michael Jackson i els actors de Hollywood com Jack Nicholson i Nicole Kidman, tothom vol ser perfecte per a càmeres i televisió. Per a això ... Llegir més

Jocs de medicina gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de medicina para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de medicina

Nou a medicina

Medicina

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs dels metges, que han de tenir cura d'un malalt o pacient. Jugar jocs Hospitals. Cal estudiar els pacients, analitzar els símptomes per veure el que la malaltia que tenen. Cal parar atenció mèdica als pacients. Operacions de joc Cirurgians. Jocs d'infermeres, en què han de tenir cura dels malalts. Els metges han de fer el diagnòstic, el tractament i la prevenció de la malaltia. Ciències de la salut. Hospital d'emergència on els pacients arriben malalts i necessiten curar i curar. Atenció a malalts i cura. Descobreixi quines són les malalties i matar els virus i bacteris que les produeixen. Especialitats mèdiques com Anatomia Patològica, Cardiologia, Cirurgia, Dermatologia, Endocrinologia i Nutrició, Neurologia, Genètica, Medicina Respiratòria, Geriatria, Hematologia, Microbiologia i Parasitologia. Pediatria és la cura dels nens malalts. La psiquiatria és l'atenció psicològica dels pacients, com ara la psicologia. Abasta una varietat de pràctiques de salut desenvolupades per mantenir i restaurar la salut mitjançant la prevenció i el tractament de la malaltia en els éssers humans.

Jocs gratis de medicina que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de medicina. Aquesta categoria està relacionada amb aquesta ciència dedicada a l'estudi de la vida, la salut, la malaltia i la mort dels éssers humans. els metges i infermeres han de fer el diagnòstic, el tractament i la prevenció de la malaltia. assistir als pacients que arriben a la consulta, clínica o hospital. primària. cures intensives. la cirurgia per operar als pacients. ciències de la salut. jocs virus que infecten i maten les cèl · lules i les persones. el metge, com un agent actiu en el procés d'assistència sanitària. sistema de salut i la salut pública. anatomia humana: l'estudi de l'estructura física de l'organisme humà. És la ciència aplicada o pràctica del diagnòstic, tractament i prevenció de la malaltia.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de medicina per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de medicina que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de medicina que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.