Jocs Gratis

Matemàtiques

Jugar jocs de matemàtiques

Jocs de matemàtiques

Jocs de matemàtiques perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de matemàtiques

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de matemàtiques recomanat

Endevinar el Nombre de Boles

Joc endevinar el nombre de boles JUGAR ►

En aquest joc, podràs veure que compten les boles mai ha estat tan divertit. Per a això, cal endevinar tan ràpid com podeu quantes boles hi ha a la pantalla. perdrà la vida si té una estimació equivocada i que guanyarà la vida si endevinar el nombre de boles. Per dir el nombre de boles, apareixerà quatre dígits i feu clic a les fletxes de ... Llegir més

Jocs de matemàtiques gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de matemàtiques para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de matemàtiques

Nou a matemàtiques

Matemàtiques

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de matemàtiques per a primària i secundària. Problemes matemàtics. Jocs on cal resoldre problemes de matemàtiques. És una ciència formal que estudia les propietats i relacions entre ens abstractes (nombres, figures, símbols). S'empren per estudiar relacions quantitatives, estructures, relacions geomètriques i magnituds. És un dels temes favorits de molts nens a l'escola. Exercicis de suport als nens matemàtiques, per als nens que tenen problemes. Matemàtiques aplicades, la branca de les matemàtiques orientades a l'aplicació dels coneixements matemàtics a altres àmbits. Les principals branques d'aquesta ciència són l'aritmètica, àlgebra, geometria i càlcul. Les matemàtiques són l'estudi abstracte de temes com ara la quantitat (nombre), l'estructura, l'espai i el canvi. Mitjançant l'ús de l'abstracció i de la lògica, les matemàtiques desenvolupades a partir de recompte, el càlcul, la mesura i l'estudi sistemàtic de les formes i els moviments dels objectes físics.

Jocs gratis de matemàtiques que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de matemàtiques. Aquesta categoria està relacionada amb jocs d'aritmètica, àlgebra, geometria i càlcul. els matemàtics busquen patrons en el que sembla ser l'atzar, formular noves conjectures i intenten aconseguir la veritat matemàtica per deducció. ciència que treballa i següents axiomes basats en el raonament lògic. mitjançant l'ús de la lògica en el raonament, les matemàtiques van evolucionar a partir de la financera, càlcul i mesuraments. els camps més importants són l'aritmètica, àlgebra, geometria i càlcul. jocs de geometria matemàtica. pràctiques per revisar i aprendre matemàtiques per a nens. exercicis donen suport. exercicis pràctics. problemes a resoldre per la infància. matemàtics resolen la veritat o falsedat de les conjectures d'una prova matemàtica.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de matemàtiques per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de matemàtiques que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de matemàtiques que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.