Jocs Gratis

Matemàtiques

Jugar jocs de matemàtiques

Jocs de matemàtiques

Jocs de matemàtiques perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de matemàtiques

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de matemàtiques recomanat

Càlcul Ràpid

Joc càlcul ràpid JUGAR ►

En aquest joc hi haurà línies de boles amb números en elles. Pot disparar boles per afegir noves pilotes a la línia. Quan vostè disparar les boles i les boles al costat d'ell se sumen a 10, aquestes boles es destruiran. També pot destruir un mateix grup de boles numerades amb un sol pilota. Al destruir totes les boles es pot procedir al segü ... Llegir més

Jocs de matemàtiques gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de matemàtiques para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de matemàtiques

Nou a matemàtiques

Matemàtiques

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de matemàtiques per a primària i secundària. Problemes matemàtics. Jocs on cal resoldre problemes de matemàtiques. És una ciència formal que estudia les propietats i relacions entre ens abstractes (nombres, figures, símbols). S'empren per estudiar relacions quantitatives, estructures, relacions geomètriques i magnituds. És un dels temes favorits de molts nens a l'escola. Exercicis de suport als nens matemàtiques, per als nens que tenen problemes. Matemàtiques aplicades, la branca de les matemàtiques orientades a l'aplicació dels coneixements matemàtics a altres àmbits. Les principals branques d'aquesta ciència són l'aritmètica, àlgebra, geometria i càlcul. Les matemàtiques són l'estudi abstracte de temes com ara la quantitat (nombre), l'estructura, l'espai i el canvi. Mitjançant l'ús de l'abstracció i de la lògica, les matemàtiques desenvolupades a partir de recompte, el càlcul, la mesura i l'estudi sistemàtic de les formes i els moviments dels objectes físics.

Jocs gratis de matemàtiques que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de matemàtiques. Aquesta categoria està relacionada amb jocs d'aritmètica, àlgebra, geometria i càlcul. els matemàtics busquen patrons en el que sembla ser l'atzar, formular noves conjectures i intenten aconseguir la veritat matemàtica per deducció. ciència que treballa i següents axiomes basats en el raonament lògic. mitjançant l'ús de la lògica en el raonament, les matemàtiques van evolucionar a partir de la financera, càlcul i mesuraments. els camps més importants són l'aritmètica, àlgebra, geometria i càlcul. jocs de geometria matemàtica. pràctiques per revisar i aprendre matemàtiques per a nens. exercicis donen suport. exercicis pràctics. problemes a resoldre per la infància. matemàtics resolen la veritat o falsedat de les conjectures d'una prova matemàtica.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de matemàtiques per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de matemàtiques que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de matemàtiques que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.