Jocs Gratis

Mainaderes

Jugar jocs de mainaderes

Jocs de mainaderes

Jocs de mainaderes perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de mainaderes

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de mainaderes recomanat

Nadons Dinosaures

Joc nadons dinosaures JUGAR ►

En aquest joc online gratuït que ha de tenir cura de nadons dinosaures que a penes han sortit de la closca. Demanen menjar, agya i té son, vostè ha de donar el que correspongui a cada un en el seu degut moment. A cada nivell de tenir més nadons d\'atendre, afegint dificultat al joc.

Jocs de mainaderes gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de mainaderes para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de mainaderes

Nou a mainaderes

Mainaderes

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs d'mainadera i servei de mainadera, serveixen, canviar bolquers, donar el bany i totes les cures que un nadó necessita el nen. Jocs d'infermera. Jocs d'infermeria. Jocs de la cura del nadó. Guarderia jocs. Guarderia jocs per a les nenes. Obtenir la cura d'un nadó o un nen per guanyar diners. Fes el que les noies que han de cuidar als nens dels veïns i així guanyar diners. Una activitat molt comuna entre els veïns, en la qual les filles majors cures per als nens del barri i amics de la família. Si t'agraden els nens aquestes mainaderes jocs aprenen a tenir cura dels nens, els serveixen i mantenir-los segurs i alimentats. Simulador de cura del nadó, com ara mainaderes professionals que tenen cura i protegeixen les petites cases. Jocs de mainadera. Jocs de guarderies a les que ha d'estar en la cura dels nadons dels clients. Els treballadors domèstics. Guarderia és la pràctica de tenir cura temporalment a un nen. Guarderia es realitza amb freqüència com un treball pels adolescents per guanyar diners extra.

Jocs gratis de mainaderes que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de mainaderes. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de la cura del nadó, com mainaderes professionals. jocs guarderia, els fills dels seus veïns i amics. jocs de mainadera. jocs llars d'infants on els nens s'ocupen dels clients. aprendre a canviar bolquers, alimentar el nadó quan diu o mantenir feliç. has que són conscients dels nadons per satisfer les seves necessitats. la dona que fa aquest treball a temps complet sovint es diu nana. ell va cridar a la mainadera de tant en tant cuidador dels nens. treballadora domèstica. una de les activitats que moltes noies fan tot el seu adolescència i els permet aprendre sobre la cura dels infants i tenen la seva primera experiència. el tipus de treball de mainaderes també varia de veure a un nen adormit, canviar bolquers, jugar, preparar els àpats, per ensenyar al nen a llegir o fins i tot conduir (si l'edat és la dreta), en funció de l'acord entre els pares i les mainaderes.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de mainaderes per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de mainaderes que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de mainaderes que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.