Jocs Gratis

Mainaderes

Jugar jocs de mainaderes

Jocs de mainaderes

Jocs de mainaderes perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de mainaderes

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de mainaderes recomanat

Guarderia de monstres

Joc guarderia de monstres JUGAR ►

En aquest joc online gratuït que es durà a monstres cura del nadó en una guarderia monstres. Vostè és una mainadera jove humana que està a càrrec d\'un nursey monstres. Per al control, només cal el ratolí en aquest joc flash. Aneu amb compte amb els nadons!

Jocs de mainaderes gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de mainaderes para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de mainaderes

Nou a mainaderes

Mainaderes

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs d'mainadera i servei de mainadera, serveixen, canviar bolquers, donar el bany i totes les cures que un nadó necessita el nen. Jocs d'infermera. Jocs d'infermeria. Jocs de la cura del nadó. Guarderia jocs. Guarderia jocs per a les nenes. Obtenir la cura d'un nadó o un nen per guanyar diners. Fes el que les noies que han de cuidar als nens dels veïns i així guanyar diners. Una activitat molt comuna entre els veïns, en la qual les filles majors cures per als nens del barri i amics de la família. Si t'agraden els nens aquestes mainaderes jocs aprenen a tenir cura dels nens, els serveixen i mantenir-los segurs i alimentats. Simulador de cura del nadó, com ara mainaderes professionals que tenen cura i protegeixen les petites cases. Jocs de mainadera. Jocs de guarderies a les que ha d'estar en la cura dels nadons dels clients. Els treballadors domèstics. Guarderia és la pràctica de tenir cura temporalment a un nen. Guarderia es realitza amb freqüència com un treball pels adolescents per guanyar diners extra.

Jocs gratis de mainaderes que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de mainaderes. Aquesta categoria està relacionada amb jocs de la cura del nadó, com mainaderes professionals. jocs guarderia, els fills dels seus veïns i amics. jocs de mainadera. jocs llars d'infants on els nens s'ocupen dels clients. aprendre a canviar bolquers, alimentar el nadó quan diu o mantenir feliç. has que són conscients dels nadons per satisfer les seves necessitats. la dona que fa aquest treball a temps complet sovint es diu nana. ell va cridar a la mainadera de tant en tant cuidador dels nens. treballadora domèstica. una de les activitats que moltes noies fan tot el seu adolescència i els permet aprendre sobre la cura dels infants i tenen la seva primera experiència. el tipus de treball de mainaderes també varia de veure a un nen adormit, canviar bolquers, jugar, preparar els àpats, per ensenyar al nen a llegir o fins i tot conduir (si l'edat és la dreta), en funció de l'acord entre els pares i les mainaderes.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de mainaderes per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de mainaderes que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de mainaderes que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.