Jocs Gratis

Piolín Netejant L'Oceà

Joc de Looney Tunes

Piolín Netejant L'Oceà

Piolín Netejant L\'Oceà Avaluació: 6/10

Joc Piolín Netejant L'Oceà

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc en línia gratuïts, vostè ha d'ajudar a Piolín a netejar l'oceà d'escombraries. Si arriba al fons del mar sense xocar amb altres peixos marins o foques, i després amb les escombraries a l'embarcació. Aquest és un joc flash senzill i net.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 9774 partides en línia. Classificació 2113 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 144 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 9774 vegades
Piolín Netejant L'Oceà

Piolín netejant l'oceà, neteja de Piolín, la neteja de l'oceà, Piolín, la neteja del mar,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Piolín Netejant L'Oceà per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Piolín Netejant L'Oceà sobre Looney Tunes. I recorda que això és un joc gratis anomenat Piolín Netejant L'Oceà i és relacionado amb Looney Tunes. El nostre nou joc Piolín Netejant L'Oceà és un dels millors jocs de Looney Tunes es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Piolín Netejant L'Oceà que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Piolín Netejant L\'Oceà
TORNAR

jocs més jugats de Looney Tunes

Dames amb els Looney Tunes JUGAR ►

Dames amb els Looney Tunes

3
3 de 10 - 1552 vots
Jugat
27775
vegades

En aquest divertit joc de taula, estàs Tweety i Sylvester han de guanyar en un joc de dames. Per a aquest joc, feu clic al botó esquerre del ratolí per triar la peça i moure el ratolí per moure la peça. En aquest joc, 2 persones o una persona contra l\'ordinador pot jugar.

Diferències en una imatge de Looney Tunes JUGAR ►

Diferències en una imatge de Looney Tunes

5
5 de 10 - 828 vots
Jugat
20784
vegades

En aquest joc, tenim 2 fotografies que semblen iguals però tenen 5 petites diferències que han de mirar. Si trobes la diferència, vostè aconsegueix cinco punts, però si no, es perdran cinc punts. Per a aquest joc, feu clic amb el ratolí.

Trencaclosques de Looney Tunes, Bugs Bunny i els seus amics JUGAR ►

Trencaclosques de Looney Tunes, Bugs Bunny i els seus amics

5
5 de 10 - 912 vots
Jugat
20066
vegades

Tenim 3 personatges diferents trencaclosques de dibuixos animats de Looney Tunes. Per resoldre el trencaclosques, has de seleccionar una part de la imatge fent clic a. Un cop seleccionat el que has de fer clic amb el ratolí en una part diferent del trencaclosques. Aquesta peça es canvia per un altre. El joc acaba quan es completa el trencaclosques. Gaudiu d\'un moment de diversió amb els teus personatges favorits dels dibuixos animats.