Jocs Gratis

Looney Tunes

Jugar jocs de Looney Tunes

Jocs de Looney Tunes

Jocs de Looney Tunes perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Looney Tunes

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Looney Tunes recomanat

Looney Tunes Solitari

Joc looney tunes solitari JUGAR ►

Aquest joc en línia lliure és un simple i clàssic joc de cartes Solitari Klondike, com els que vénen amb el sistema operatiu Windows. No obstant això, aquest té un bell escenari temàtic amb personatges de Looney Tunes. A més, el joc de cartes té imatges dels teus personatges favorits de Looney Tunes. El principal objectiu és posar les car ... Llegir més

Jocs de looney tunes gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de looney tunes para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Looney Tunes

Nou a Looney Tunes

Looney Tunes

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Looney Tunes és una sèrie animada de Warner Bros Una col · lecció de personatges de la sèrie animada. Personatges com Piuet , Bugs Bunny, Porky Pig, Ànec Daffy (Ànec Lucas), Elmer Rondinaire (Elmer Fudd), el Correcaminos, el gat Silvestre, Wile I. Coyote, Yosemite Sam, mofeta Pepe (Pepe Li Pew), Marvin el Mart, el Gall Claudio, Speedy Gonzales i El Dimoni de Tasmània (Taz). Els personatges són molt estimats pels nens, molts d'ells han pres la seva pròpia sèrie de dibuixos animats a la televisió. Looney Tunes personatges. Un divertit graciós aventures individuals atreure l'atenció de les generacions. Aventures amb els personatges principals i un gran sentit de l'humor. Tots guardem molts records dels personatges de la nostra infància. El més popular personatge de Looney Tunes, Bugs Bunny, és considerat com una icona cultural.

Jocs gratis de Looney Tunes que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Looney Tunes. Aquesta categoria està relacionada amb looney tunes és una sèrie de dibuixos animats de la warner bros, que va començar el 1930. un personatge de dibuixos animats de la warner famosa de vegades es diu bé junts. merrie melodies va ser la sèrie original com pantalons curts de dibuixos animats. errors jocs bunny. jocs Ànec lucas. jocs de piuet . marvin el marcià jocs. jocs el diable de tasmània (taz). un gat perseguint un canari. una guineu perseguint un ocell. un caçador que intenta agafar un conill. un ànec que odia a tothom. un conill corre molt mexicana. un porc tímid vergonya tot. una mofeta que tracta de coquetejar amb tots els gats. un marcià que intenta envair la terra. austràlia un dimoni que s'alimenta de tot el que troba al seu pas. s'ha convertit en una franquícia dels mitjans de comunicació a tot el món, la sèrie de fresa televisió, pel · lícules, còmics, àlbums de música, jocs de vídeo, i un parc de diversions.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Looney Tunes per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Looney Tunes que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Looney Tunes que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.