Jocs Gratis

Les Supernenas

Jugar jocs de Les Supernenas

Jocs de Les Supernenas

Jocs de Les Supernenas perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Les Supernenas

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Les Supernenas recomanat

Les Supernenes a la Casa Blanca

Joc les supernenes a la casa blanca JUGAR ►

Amb el ratolí es pot recrear una escena de Les Noies superpoders amb els caràcters que desitgi. Vostè pot triar de Nova York, la Casa Blanca una nit, o una altra opció.

Jocs de les supernenas gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de les supernenas para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Les Supernenas

Nou a Les Supernenas

Les Supernenas

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Sèrie de dibuixos animats sobre tres superheroïnes divertides, les noies usen els seus poders per defensar la seva ciutat de vilans. Els personatges de la sèrie de dibuixos animats per a la televisió són algunes de les noies que tenen poders i la lluita contra el mal. Es tracta d'una sèrie sobre la lluita entre el bé i el mal. Els noms dels protagonistes són: Bombolleta, Cactus i Pètal. Jocs de Cartoon Network Les Supernenes. La història comença quan un científic que fa un experiment tractant de crear el fill perfecte, però afegeix un ingredient de la fórmula que la va fer explotar i després les nenes neixen amb superpoders, Bombolleta, Cactus i Pètal. Una sèrie d'humor. Els nens i les nenes els encanta personatges divertits i bojos. Les nenes viuen aventures en la seva lluita contra els enemics. Cadascuna de les nenes té un color: Pètal, és de color rosa, Bombolleta és blau, i Cactus és verd.

Jocs gratis de Les Supernenas que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Les Supernenas. Aquesta categoria està relacionada amb cartoon network. les supernenes aventures. els personatges principals són bombolleta, cactus i pètal. les supernenes gira al voltant de les aventures de bombolleta, cactus i pètal. el 2001 es va estrenar la pel · lícula les supernenes, produïda per cartoon network studios per a warner bros gaudeix dels personatges d'aquesta sèrie de dibuixos animats per als nens. És una sèrie de televisió animada nord-americana produïda per cartoon network studios. les nenes són freqüentment anomenats per la gent senzilla del poble i l'alcalde ingenu per ajudar a lluitar contra els criminals properes que utilitzen els seus poders. els tres superpotències incloent vol, super força, super velocitat, prop de la invulnerabilitat, visió de raigs x, súper sentits, la visió de calor, i la projecció de l'energia. personalitats: pètal, comandant i líder. bombolleta, que és l'alegria i el riure. cactus, perquè ella és el més dur combat.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Les Supernenas per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Les Supernenas que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Les Supernenas que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.