Jocs Gratis

Laberints

Jugar jocs de laberints

Jocs de laberints

Jocs de laberints perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de laberints

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de laberints recomanat

Missió de Nano

Joc missió de nano JUGAR ►

Guia de nano a través de les coves i l'ajuden en la seva missió. Instruccions: utilitzeu les tecles de direcció per controlar nano a través dels diferents nivells. Tracti d'evitar colpejar els objectes que és molt fràgil. Nano també ha limitat el poder i ha de completar cada nivell amb una precisió d'1 minut o que va a morir ... Bona sort! ... Llegir més

Jocs de laberints gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de laberints para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de laberints

Nou a laberints

Laberints

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de laberints en què ha de buscar fora per uns senders plens d'obstacles i reptes a superar. Jugar jocs trobar la manera de sortir dels laberints. Desafiaments en què vostè ha de trobar la manera segura d'anar. Juga a trobar una manera d'escapar. Els laberints de la quadrada o rectangular són els més antics del món. Caminar a l'interior del laberint seguint un camí correcte o incorrecte, o no ens portarà a la sortida. Trobar la sortida o el camí cap al centre. Seguiu un carrer o carretera mirant al centre o esbrinar. Laberints finals. Els laberints es van utilitzar per primera vegada en els jardins. Maze barroca: Un tipus laberint que té diversos carrerons sense sortida o punts morts, a més de tenir una única forma correcta de sortir-ne. Trencaclosques d'Informació en la forma d'un passatge de ramificació complex a través del qual el solucionador ha de trobar una ruta.

Jocs gratis de laberints que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de laberints. Aquesta categoria està relacionada amb jocs constituïts gràfics aficions dibuixar una línia des del punt d'origen o de l'entrada, que es troba a l'exterior d'un laberint a un destí que normalment es troba al centre o al costat oposat. trobar la sortida. la dificultat és trobar un camí directe a la ubicació desitjada. vostè pot tenir diferents formes: quadrades quadrades, ovalades, rodones, etc. trobar el camí correcte i molts camins que porten enlloc. trobar la sortida entre els carrers que no van enlloc. trobar el camí correcte entre les carreteres que condueixen enlloc. els camins i parets d'un laberint o el laberint són trencaclosques fixes en les parets i les rutes poden canviar durant el joc es classifiquen com puzles turístics.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de laberints per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de laberints que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de laberints que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.