Jocs Gratis

Laberints

Jugar jocs de laberints

Jocs de laberints

Jocs de laberints perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de laberints

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de laberints recomanat

Laberint en 3D

Joc laberint en 3d JUGAR ►

Aquest joc en línia lliure és un altre 3D bender cervell. Mou-te per aquest laberint 3D i tractar de sortir abans que s\'acabi el temps. Vostè ha d\'obrir una porta perquè la sortida final, així que recordi que trobar una primera clau. Si vostè se sent mandrós, no dubteu a utilitzar un martell per trencar les parets ... si trobar un. A més, ... Llegir més

Jocs de laberints gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de laberints para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de laberints

Nou a laberints

Laberints

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de laberints en què ha de buscar fora per uns senders plens d'obstacles i reptes a superar. Jugar jocs trobar la manera de sortir dels laberints. Desafiaments en què vostè ha de trobar la manera segura d'anar. Juga a trobar una manera d'escapar. Els laberints de la quadrada o rectangular són els més antics del món. Caminar a l'interior del laberint seguint un camí correcte o incorrecte, o no ens portarà a la sortida. Trobar la sortida o el camí cap al centre. Seguiu un carrer o carretera mirant al centre o esbrinar. Laberints finals. Els laberints es van utilitzar per primera vegada en els jardins. Maze barroca: Un tipus laberint que té diversos carrerons sense sortida o punts morts, a més de tenir una única forma correcta de sortir-ne. Trencaclosques d'Informació en la forma d'un passatge de ramificació complex a través del qual el solucionador ha de trobar una ruta.

Jocs gratis de laberints que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de laberints. Aquesta categoria està relacionada amb jocs constituïts gràfics aficions dibuixar una línia des del punt d'origen o de l'entrada, que es troba a l'exterior d'un laberint a un destí que normalment es troba al centre o al costat oposat. trobar la sortida. la dificultat és trobar un camí directe a la ubicació desitjada. vostè pot tenir diferents formes: quadrades quadrades, ovalades, rodones, etc. trobar el camí correcte i molts camins que porten enlloc. trobar la sortida entre els carrers que no van enlloc. trobar el camí correcte entre les carreteres que condueixen enlloc. els camins i parets d'un laberint o el laberint són trencaclosques fixes en les parets i les rutes poden canviar durant el joc es classifiquen com puzles turístics.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de laberints per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de laberints que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de laberints que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.