Jocs Gratis

Deseu el Caramel

Joc de intel·ligència

Deseu el caramel

Deseu el Caramel Avaluació: 6/10

Joc deseu el caramel

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc en línia gratuït, el seu objectiu principal és eliminar les carabasses de la fàbrica de caramels per guardar els dolços. A la pantalla, veurà trampes, forats i més coses que vostè pot utilitzar per desfer-se de les carabasses, però no el dolç. L'únic que pots fer és treure plataformes fent clic sobre ells amb el ratolí. Sabent això, presti atenció a les pistes, politges, i més objectes que t'ajudaran a acabar amb les carabasses. Recordeu que els dolços han de romandre estalviar!

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5924 partides en línia. Classificació 3350 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 24 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5924 vegades
Deseu el Caramel

Aquest joc pot ser classificat com un joc d'intel · ligència, a causa de la difícil pensar que cal fer per resoldre els següents problemes. La intel · ligència s'ha definit de moltes maneres diferents amb habilitats inclosos, però no limitats al pensament abstracte, la comprensió, la consciència de si mateix, la comunicació, l'aprenentatge, el raonament, tenint coneixement emocional, la planificació, la retenció i resolució de problemes.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Deseu el Caramel per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Deseu el Caramel sobre Intel·ligència. I recorda que això és un joc gratis anomenat Deseu el Caramel i és relacionado amb Intel·ligència. El nostre nou joc Deseu el Caramel és un dels millors jocs de Intel·ligència es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Deseu el Caramel que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Deseu el Caramel
TORNAR

Jocs més jugats de intel·ligència

Encreuats dels Simpsons JUGAR ►

Encreuats dels simpsons

6
6 de 10 - 20270 vots
Jugat
121628
vegades

T\'agraden els mots encreuats? T\'agrada la sèrie de televisió Els Simpson? Instruccions: Utilitza el ratolí per seleccionar un quadre i escriure la resposta. També podeu fer clic amb el botó esquerre del ratolí a la pregunta i escriure la resposta. Un mots encreuats clàssic que posa a prova els teus coneixements sobre la sèrie The Simpsons. Segur que coneixes a tots els personatges, tots els llocs, tot això l\'ajudarà a completar el joc. Si vostè ha vist molts episodis que vostè rec ...

Escacs En Línia JUGAR ►

Escacs en línia

5
5 de 10 - 11332 vots
Jugat
103188
vegades

Un joc d\'escacs en línia! Intenta guanyar aquest joc en línia i aconseguir acabar amb el rei de l\'oponent. Instruccions: es juga en un tauler de 8x8 amb 64 quadres. Al principi, cada jugador (un jugant amb peces blanques i una altra amb negres) Control de 16 peces: un rei, una reina, dues torres, dos cavalls, dos alfils i vuit peons. L\'objectiu del joc és donar escac mat al rei de l\'oponent perquè el rei està amenaçat i no hi ha manera de fer un altre moviment sense morir. Vostè juga ...

Sopa de Lletres JUGAR ►

Sopa de lletres

5
5 de 10 - 17436 vots
Jugat
101502
vegades

La criança dels fills basada en joc de la recerca de la paraula. Feu clic i arrossegueu per seleccionar paraules del tauler. Finès abans d'agafar el major puntuació de bonificació que pot. Cada joc a l'atzar un subconjunt de paraules de la biblioteca, per la qual cosa cada joc és diferent.