Jocs Gratis

Arribar a la Sortida

Joc de intel·ligència

Arribar a la sortida

Arribar a la Sortida Avaluació: 4/10

Joc arribar a la sortida

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Doc d'estratègia i la lògica. La teva missió és arribar a la sortida amb un bloc. Podeu usar per a ells, de tots els blocs que té. Instruccions: feu clic en el quadrat que desitja controlar, i després utilitzeu les tecles de cursor per moure el pensament que existeixen. Utilitza la fletxa cap amunt per saltar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 7666 partides en línia. Classificació 2220 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 236 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 7666 vegades
Arribar a la Sortida

Square Team, arribi a la sortida, l'estratègia, la lògica,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Arribar a la Sortida per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Arribar a la Sortida sobre Intel·ligència. I recorda que això és un joc gratis anomenat Arribar a la Sortida i és relacionado amb Intel·ligència. El nostre nou joc Arribar a la Sortida és un dels millors jocs de Intel·ligència es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Arribar a la Sortida que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Arribar a la Sortida
TORNAR

Jocs més jugats de intel·ligència

Encreuats dels Simpsons JUGAR ►

Encreuats dels simpsons

6
6 de 10 - 20270 vots
Jugat
121628
vegades

T\'agraden els mots encreuats? T\'agrada la sèrie de televisió Els Simpson? Instruccions: Utilitza el ratolí per seleccionar un quadre i escriure la resposta. També podeu fer clic amb el botó esquerre del ratolí a la pregunta i escriure la resposta. Un mots encreuats clàssic que posa a prova els teus coneixements sobre la sèrie The Simpsons. Segur que coneixes a tots els personatges, tots els llocs, tot això l\'ajudarà a completar el joc. Si vostè ha vist molts episodis que vostè rec ...

Escacs En Línia JUGAR ►

Escacs en línia

5
5 de 10 - 11332 vots
Jugat
103188
vegades

Un joc d\'escacs en línia! Intenta guanyar aquest joc en línia i aconseguir acabar amb el rei de l\'oponent. Instruccions: es juga en un tauler de 8x8 amb 64 quadres. Al principi, cada jugador (un jugant amb peces blanques i una altra amb negres) Control de 16 peces: un rei, una reina, dues torres, dos cavalls, dos alfils i vuit peons. L\'objectiu del joc és donar escac mat al rei de l\'oponent perquè el rei està amenaçat i no hi ha manera de fer un altre moviment sense morir. Vostè juga ...

Sopa de Lletres JUGAR ►

Sopa de lletres

5
5 de 10 - 17436 vots
Jugat
101502
vegades

La criança dels fills basada en joc de la recerca de la paraula. Feu clic i arrossegueu per seleccionar paraules del tauler. Finès abans d'agafar el major puntuació de bonificació que pot. Cada joc a l'atzar un subconjunt de paraules de la biblioteca, per la qual cosa cada joc és diferent.