Jocs Gratis

Intel·ligència

Jugar jocs de intel·ligència

Jocs de intel·ligència

Jocs de intel·ligència perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de intel·ligència

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de intel·ligència recomanat

Treure Els Zeros Per Fer Formes

Joc treure els zeros per fer formes JUGAR ►

Usa la teva ment i una acurada planificació per resoldre els trencaclosques de diversos 3D Picross / Nonogram i descobrir moltes formes interessants que s\'amaguen dins! Feu clic al bloc que té el número 0 del seu costat per eliminar-los. Veure i analitzar diversos blocs amb diferents números per descobrir patrons i suposo que el bloc que es po ... Llegir més

Jocs de intel·ligència gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de intel·ligència para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de intel·ligència

Nou a intel·ligència

Intel·ligència

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de lògica, on has de fer servir la seva intel·ligència per resoldre els problemes, passen proves o desafiaments intel·lectuals. Joc on has de fer servir la teva intel·ligència per resoldre els puzles i reptes. Lògica i intel·ligència lúdica infantil gratuïts pc. Jocs d'habilitat mental. Per desenvolupar l'intel·lecte ha de resoldre misteris o proves. Plantegen desafiaments que han de resoldre amb el cap. La lògica s'aplica als problemes d'aquests jocs que tenen la intenció de nivells de cicle o pantalles. Has de pensar per trobar una solució als problemes mentals que vostè proposa en aquests jocs. Necessita la seva memòria, el cervell i configurar bé per afrontar els reptes. Resoldre els misteris de l'atenció al detall que es veu en l'evidència que vostè planteja.

Jocs gratis de intel·ligència que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de intel·ligència. Aquesta categoria està relacionada amb lògica jocs, en els quals l'evidència ha de ser resolt a través de la intel.ligència. vostè ha de fer servir el seu cervell per resoldre tots els desafiaments de jocs per pensar, has de ser capaç de descobrir la solució pas a pas per a cada problema. l'habilitat mental per a resoldre problemes i trobar solucions als problemes. jocs de pensar, per trobar solucions als reptes que proposen cadascuna de les pantalles o nivells. cal fixar-se en els detalls i l'ús de la lògica per deduir que cal fer en cada cas per donar la solució al problema. desafiaments intel·lectuals que han de superar. jocs per a resoldre problemes de lògica. les proves i reptes que superar. trobar la solució als misteris.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de intel·ligència per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de intel·ligència que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de intel·ligència que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.