Jocs Gratis

Helicòpter de la guerra

Joc de helicòpters

Helicòpter de la guerra

Helicòpter de la guerra Avaluació: 5/10

Joc helicòpter de la guerra

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc online gratuït, pot saltar a la cabina d'un avió d'helicòpter. En aquest joc de trets arcade de lluites contra els terroristes i més a través de dos continents i de 11 nivells plens d'acció. Utilitza la barra espaciadora per a en el teclat per augmentar o disminuir la velocitat, i l'esquerra i la dreta per girar. Amb la barra d'espai per disparar les seves armes. Vola pel cel i matar tots els enemics que puguis. És un joc divertit i addictiu per pilotar helicòpters.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 14306 partides en línia. Classificació 1339 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 506 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 14306 vegades
Helicòpter de la guerra

Guerra helicòpter que ha de travessar el territori enemic per acabar disparant tots els helicòpters i avions de l'enemic. Aire colpeja el seu helicòpter de combat sobre una ciutat en ruïnes. Una ciutat que ha estat destruïda per la guerra i ara ha de volar per dur a terme la seva missió. Pilotar un helicòpter és una tasca molt difícil, però més encara quan els avions enemics ja no et atac i et persegueixen en tot moment. No et rendeixis i buscar armes extra ocults entre els enemics quedar doblegats. Superar la seva millor puntuació i aprendre a ser un pilot de combat.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Helicòpter de la guerra per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Helicòpter de la guerra sobre Helicòpters. I recorda que això és un joc gratis anomenat Helicòpter de la guerra i és relacionado amb Helicòpters. El nostre nou joc Helicòpter de la guerra és un dels millors jocs de Helicòpters es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Helicòpter de la guerra que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Helicòpter de la guerra
TORNAR

Jocs més jugats de helicòpters

Helicòpter de combat JUGAR ►

Helicòpter de combat

5
5 de 10 - 10092 vots
Jugat
88784
vegades

Simulador de vol de l\'helicòpter. Vostè ha de volar sobre territori enemic en la seva helicòpter de combat. Instruccions: Utilitza el ratolí per evitar els avions, ja que si et colpegen et perds el joc. Aquest és un dels millors jocs d\'evasió, on has d\'esquivar els avions amb el teu helicòpter mentre puguis. No es pot disparar, el joc és volar l\'helicòpter joc esquivant enemics. Vostè guanyarà més punts d\'acord amb el temps que et quedis sense xocar contra algú. Tingueu en comp ...

Rescat de persones JUGAR ►

Rescat de persones

6
6 de 10 - 5410 vots
Jugat
66966
vegades

En aquest joc, has de rescatar quatre persones i transportar-los en un helicòpter. Utilitza les tecles de fletxa o les lletres W (cap amunt) A (a esquerra) S (cap avall) i D (a la dreta) per desplaçar l\'helicòpter i el pols de la barra d\'espai per rescatar les persones, que el pols de la lletra P per pausa el joc i la lletra X donar la volta al helicòpter d\'esquerra a dreta.

Vol en Helicòpter JUGAR ►

Vol en helicòpter

6
6 de 10 - 5814 vots
Jugat
62605
vegades

De vol en helicòpter és un simple joc addictiu sobre un helicòpter que ha de romandre en l'aire i viatjar tant com sigui possible a distància- Instruccions: Premeu el botó del ratolí per volar i no pressiona el botó del ratolí fer baixar. Agafa el combustible, tracti de no accident i de viatge tant a distància com sigui possible.