Jocs Gratis

Captura de Bosses de Diners

Joc de helicòpters

Captura de bosses de diners

Captura de Bosses de Diners Avaluació: 6/10

Joc captura de bosses de diners

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, has d'agafar bosses de diners, cotxes, cases, les ombres de dos homes i s'obté puntuació quan es capturen. Aneu amb compte, amb el taxi i les rajoles que estan caient perquè es resta puntuació. Es perd una vida quan vas cap avall i de sortir de la pantalla.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8791 partides en línia. Classificació 1963 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 202 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8791 vegades
Captura de Bosses de Diners

cotxes de captura, bosses de diners, cases de captura,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Captura de Bosses de Diners per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Captura de Bosses de Diners sobre Helicòpters. I recorda que això és un joc gratis anomenat Captura de Bosses de Diners i és relacionado amb Helicòpters. El nostre nou joc Captura de Bosses de Diners és un dels millors jocs de Helicòpters es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Captura de Bosses de Diners que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Captura de Bosses de Diners
TORNAR

Jocs més jugats de helicòpters

Helicòpter de combat JUGAR ►

Helicòpter de combat

5
5 de 10 - 10092 vots
Jugat
88784
vegades

Simulador de vol de l\'helicòpter. Vostè ha de volar sobre territori enemic en la seva helicòpter de combat. Instruccions: Utilitza el ratolí per evitar els avions, ja que si et colpegen et perds el joc. Aquest és un dels millors jocs d\'evasió, on has d\'esquivar els avions amb el teu helicòpter mentre puguis. No es pot disparar, el joc és volar l\'helicòpter joc esquivant enemics. Vostè guanyarà més punts d\'acord amb el temps que et quedis sense xocar contra algú. Tingueu en comp ...

Rescat de persones JUGAR ►

Rescat de persones

6
6 de 10 - 5410 vots
Jugat
66967
vegades

En aquest joc, has de rescatar quatre persones i transportar-los en un helicòpter. Utilitza les tecles de fletxa o les lletres W (cap amunt) A (a esquerra) S (cap avall) i D (a la dreta) per desplaçar l\'helicòpter i el pols de la barra d\'espai per rescatar les persones, que el pols de la lletra P per pausa el joc i la lletra X donar la volta al helicòpter d\'esquerra a dreta.

Vol en Helicòpter JUGAR ►

Vol en helicòpter

6
6 de 10 - 5814 vots
Jugat
62605
vegades

De vol en helicòpter és un simple joc addictiu sobre un helicòpter que ha de romandre en l'aire i viatjar tant com sigui possible a distància- Instruccions: Premeu el botó del ratolí per volar i no pressiona el botó del ratolí fer baixar. Agafa el combustible, tracti de no accident i de viatge tant a distància com sigui possible.